Mám takú možno sprostejšiu dilemu: tykať alebo vykať trénerovi ktorý je odomna o 7-8 rokov starší. Moji spolužiaci mu tykajú, deviataci mu tykajú, siedmaci mu tykajú (okrem dievčat), šiestaci mu tykajú, myslím že aj piataci a dokonca mu tykala aj jedna de
@anzu lebo zas akoze to je odveci ze zato ze je o 3 roky len starsi ...za takych 10 rokov budes vykat aj mladsim ludom ak nebudes prave zistovat ci ma 31 alebo 33 uz
@etelnair@8 to nie je ani tak tým, že je starší, ale že je v inej pozícii. keby sme sa zoznámili nejak inak, neriešim vek a tykám. ale nemôžem len tak sama od seba začať cvičiacej tykať a dojsť na hodinu s tým, že "Čau, už si opravila úlohy?"
@anzu ja som zvykol xD ale ako len ked som videl ze je v pohode typek a nie nejaky kokot co je o dva roky odo mna starsi a pritom sa sprava jak keby mal 12 titulov a nobelovu cenu za nafukanost
No toto je také...tiež mávam podobný problém a to najmä v poslednej dobe, keďže ja som bola zvyknutá veľmi dlho každému vykať, lenže teraz, keď už som sama stará fakt neviem, ja radšej vykám, ale tiež mi to príde také blbé dakedy.
ked som bol na zakladnej, tykal som kazdemu. aj generalnym riaditelom atd... nevadilo mi to. na gymku som nejako nevedel. od keby som v univerzitnom prostredi, vykam aj 17 rocnym dievcatam.
Ale som to vypozoroval tak, ze cim vyssie vzdelanie, tym si vykaju a opacne. Vacsinou mi tykaju ludia, teda okrem priatelov, ktorych nikdy v zivote neuvidim.
@acvd43xa7w no zatial som s nimi a nepríde mi mu normálne tykať...preto lebo ja toho veľmi nenarozprávam taže asi zostanem pri tom vykaní aj ked aj jedno aj druhé mi je blbé mu budem onikať
@marleymt no problém je v tom že ako som už spomínala ja toho vela nenarozprávam a ked sme spolu pred starším trénerom a on príde tak zarazu mu všetci vykáme
ale tiež jednej siedmačke ktorá mu začala tykať dúrazne povedal že mu má vykať tak z toho bola trošku nasratá ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale tak asi by som vykala, ako bolo napísané, kým on nenavrhne tykanie
myslim, ze zacni vykat, on ti urcite navrhne tykanie
ale ani neviem otom že by našom chlapcom navrhol tykanie...oni už automaticky ked jeden tyká tak aj ten druhý...
Ale som to vypozoroval tak, ze cim vyssie vzdelanie, tym si vykaju a opacne. Vacsinou mi tykaju ludia, teda okrem priatelov, ktorych nikdy v zivote neuvidim.
Vlastne..o pol roka starší spolužiaka tvrdil svojim známym, že som jeho profesorka, čomu bez problémov uverili.
teraz mi tréner povedal, že ak mu nebudem tykať, tak sa so mnou už nebaví
ale keby som bola na tvojom mieste, akože všetci mu tykajú len ty nie, tak by som mu myslím začala tykať aj ja
a ak nie, tak mu zreteľne pred všetkými vykaj a jemu to dopne a povie ti, že mu máš tykať
@marleymt no problém je v tom že ako som už spomínala ja toho vela nenarozprávam a ked sme spolu pred starším trénerom a on príde tak zarazu mu všetci vykáme
ale tiež jednej siedmačke ktorá mu začala tykať dúrazne povedal že mu má vykať tak z toho bola trošku nasratá ...