Ahojte prednedavnom som si prečítal jednu knizku od Hans joachim zilmera (Darvinov omyl ) ktory dava presvedcive dokazy o tom že dinosauri a ludia žili sucasne , opiera sa o najnovsie vedecke vyskumy a takisto sa našli mnohé naleziska kde boli najdene din
a keď si prečítaš niečo od Davida Ickeho, tak tam bude isto aj čosi o tom, že vlastne žijú doteraz v podzemí a sú hlavnou silou v konšpirácii proti ľudstvu
v tom prípade by daný človek čo napísal danú knihu bol prvý v histórii ľudstva, ktorý prezentuje túto hypotézu, a nemusí kvôli tomu klamať, zavádzať, a úmyselne (alebo čisto z nevzdelanosti) nesprávne interpretovať dôkazy.
+ ak nájdeš na zemi v hline ľudskú stopu, znamená to, že tá ľudská stopa bezpodmienečne nutne nevyhnutne musela vzniknúť presne v tej istej dobe, kedy daná horná vrstva hliny?
ak nájdeš na zemi v hline ľudskú stopu, znamená to, že tá ľudská stopa bezpodmienečne nutne nevyhnutne musela vzniknúť presne v tej istej dobe, kedy daná horná vrstva hliny?
ja niesom ziadny odbornik v tomto precitaj si tu knihu alebo si ju rovno stiahni a tam to mas pekne dopodrobna vysvetlene
to ani na takto povrchnej úrovni nie je potrebné, stačí byť ochotný trochu sa racionálne zamyslieť, preto som ti dal tak triviálne jasné otázky.
a človek čo písal tú knihu o ktorej hovoríš tiež jasne už z témy nie je žiadny odborník, čiže nevidím dôvod tú knihu čítať. všetky tie argumenty už som mnohokrát počul, mnohokrát počul vyvrátiť, mnohokrát sám vyvrátil, ale milovníkom dinosaurov v podobe domácich maznáčikov je to samozrejme jedno.
@zajkousko neviem o tom že by sme niekedy z niekoho niečo urobili, maximálne sme tak dotyčnému umožnili aby sám prejavil čo je. case in point: you
Podla mna to nie je pravda lebo ludia by sa museli tisicrocia triast v jaskyniach pred dinosaurami. Proste by vystrcili hlavu a bolo by po nich. Ani dinosauriu hrubu kozu by svojimi primitivnimi nastrojmi neprebodli...
nie.
dinosauri su mimozemske zvierata Astara Serana, ktore mu utiekli pred 200 000 rokmi, ked si tu oddychoval pri malebnom jazierku pocas cesty na Sirius.
daj si LSD jak ja.
Aj dnes ziju dinosaury aspon ja som jedneho videl ked som bol v Londyne. Myslim ze to bolo v National Geographics Muzeum. Bol vyssi nez 2poschodovy autobus a sirsi mozno jak 3autobusy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
" Co ak natomto je naozaj nieco pravda"
v tom prípade by daný človek čo napísal danú knihu bol prvý v histórii ľudstva, ktorý prezentuje túto hypotézu, a nemusí kvôli tomu klamať, zavádzať, a úmyselne (alebo čisto z nevzdelanosti) nesprávne interpretovať dôkazy.
inak povedané, nič na tom pravdy nie je.
p.s. dinosaury žijú, dnes sa im hovorí vtáky.
pred 60 milionmi tu mozno pristali mimozemstania, z istych dovodov tu neostali, tak odleteli
"ak sme my následníkom australopiteka, a my ešte stále žijeme, tak potom australopitekus predsa nikdy nevyhynul"
rovnaký druh logiky ako ten tvoj. je horeuvedený výrok pravdivý?
alebo "ak je iPhone 4S následníkom iPhone 4, a iPhone 4S sa ešte vyrába, tak potom iPhone 4 sa ešte vyrába"
hej, v určitých kontextoch takýto výrok dáva zmysel.
v tom momentálnom kontexte nie.
ja niesom ziadny odbornik v tomto precitaj si tu knihu alebo si ju rovno stiahni a tam to mas pekne dopodrobna vysvetlene
"ja niesom ziadny odbornik v tomto"
to ani na takto povrchnej úrovni nie je potrebné, stačí byť ochotný trochu sa racionálne zamyslieť, preto som ti dal tak triviálne jasné otázky.
a človek čo písal tú knihu o ktorej hovoríš tiež jasne už z témy nie je žiadny odborník, čiže nevidím dôvod tú knihu čítať. všetky tie argumenty už som mnohokrát počul, mnohokrát počul vyvrátiť, mnohokrát sám vyvrátil, ale milovníkom dinosaurov v podobe domácich maznáčikov je to samozrejme jedno.
@zajkousko neviem o tom že by sme niekedy z niekoho niečo urobili, maximálne sme tak dotyčnému umožnili aby sám prejavil čo je. case in point: you
dinosauri su mimozemske zvierata Astara Serana, ktore mu utiekli pred 200 000 rokmi, ked si tu oddychoval pri malebnom jazierku pocas cesty na Sirius.
daj si LSD jak ja.
dobre si čítal, ja