je jedno ci je normalny alebo ne....... ale ja hovorim ze na dlzke nezalezi...ako sa hovori aj maly gasparko vie spravit velke divadlo.. a ked som sama tak si priatela nevyberam podla dlzky penisu len tak mimochodom........
Myslim si, ze niektorym babam na to aj zalezi. Snivaju o velkom nabijakovi to ked sem tam pocuvam rozhvori tak to zacujem.
Ja som za to, ze rozmery nie su potrebne. Ale sikovnost. Takze kto vie staci mu aj malo a ten kto nevie tak mu nepomoze ani keby mal neviem akeho toto moj nazor.
A kebyze si necitam vsetko, tak ani neviem, ze autor ma v profile gay
ok , peter piper..tak idem do toho...na dlzke nezalezi, ale asi by bol trochu problem s 5kou u narocnejsej baby...inak na podrobnejsie vysvetlovanie musis dorast a hlavne prejst urcitymi fazami, pre ktore mam ja pochopenie,lebo mas na to narok vzhladom na tvoj vek..... pretoze mam deti vo veku 21, 20 a 13....ale pre vsetkych...dlzka je blbost tak isto ako pekny obal s prazdnym vnutrom, peter piper si to vezme osobne, ale fakt to nie je o nom...
samozrejme...asi si si nevsimol, ze sa tu neda dat vyssi vek a nakolko tu mam kamaratov a oni vedia kolko mam...nemozem s tym nic spravit....ja len celkom dobre vyzeram...a hlavne som skromna asi ta dam do priatelov, ty si zaujimavy, fakt
a hlavne peter piper....na niektore veci je krajsie prist sam, nie je dobre dostat vsetko naraz, potom niet co hladat a skumat...a trvam na tom, dam ta do priatelov
ale inak podla mňa je blbosť hovoriť, že na dĺžke nezáleží...taký 8cm na oplodnenie stačí, ale priznajme si, kto z nás sexuje preto, aby oplodnil/bol oplodnený?
Takého 8cm ani cítiť nemôžeš si myslím...teda iba na okraji...takže podľa mňa kládu netreba, ale okolo 15 je ideál...to ani nebolí, ani to nie je málo...
a ešte jedna vec - nechápem prečo sa chlapi ženú za 20 a viac cm penismi, keď sa to do ženy ani poriadne nevojde, aký to má význam?
sex nie je najdolezitejsia vec na svete mozno pre niektorych tak tam je to podstatne ale to ze europania nepokladaju tento faktor az za taky dolezity dokazuje aj prieskum ktory hovori ze priemerna dlzka europskych vtakov je 14 cm uz by sme vyhynuli keby to nestacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
t.j. kokota kus
Ja som za to, ze rozmery nie su potrebne. Ale sikovnost. Takze kto vie staci mu aj malo a ten kto nevie tak mu nepomoze ani keby mal neviem akeho toto moj nazor.
A kebyze si necitam vsetko, tak ani neviem, ze autor ma v profile gay
inak je zaujmave, ze mas deti vo veku 21 a 20 a ty sama mas 33.
a s tymto faktom ides poucivat 15 rocneho, ze ma na to este cas?
skoda, ze tu neni aj sekcia nepriatelia
presne tak..strcit si ho do svojej riti napriklad
a k teme..vazne zene staci 8cm..z biologickeho hladiska..
ale inak podla mňa je blbosť hovoriť, že na dĺžke nezáleží...taký 8cm na oplodnenie stačí, ale priznajme si, kto z nás sexuje preto, aby oplodnil/bol oplodnený?
Takého 8cm ani cítiť nemôžeš si myslím...teda iba na okraji...takže podľa mňa kládu netreba, ale okolo 15 je ideál...to ani nebolí, ani to nie je málo...
a ešte jedna vec - nechápem prečo sa chlapi ženú za 20 a viac cm penismi, keď sa to do ženy ani poriadne nevojde, aký to má význam?