ale moja odpoved je aj tak taka ista. mi mame telefon ako mobil. ja neviem aky mate vy na mysli. pevna linka je uz aj tka ak neviete ako mobilny telefon malicky lahky prensotny do 100m mam pocit alebo 50 m tak ja neviem my doma mame taku pevnu linku no
Prd si myslel ... .. Podla mna to nie je uplna filozofia...
Známy nelepkavý poťah na vnútornej časti väčšiny kuchynského riadu je zároveň najklzkejšou umelo pripravenou hmotou. Má približne rovnaký trecí moment ako ľad. Keby pokrýval ulice, bolo by takmer nemožné po nich chodiť a jazdiť. Vďaka tomuto nelepkavému povrchu, nazvanému PTFE sa nám nepripečie na panvici praženica, ani na karamel sa meniaci cukor. Kvôli výnimočným trecím vlastnostiam je PTFE ideálnym materiálom, z ktorého sa robia povrchy umelých kĺbov. .....
Na povrchu zhotovenom z PTFE takmer nič neprilieha, pretože má ku ostatným materiálom extrémne vysoké povrchové napätie. ... ´to je to preco sa nic nelepi ... hm podla mna ho tam nelepia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Známy nelepkavý poťah na vnútornej časti väčšiny kuchynského riadu je zároveň najklzkejšou umelo pripravenou hmotou. Má približne rovnaký trecí moment ako ľad. Keby pokrýval ulice, bolo by takmer nemožné po nich chodiť a jazdiť. Vďaka tomuto nelepkavému povrchu, nazvanému PTFE sa nám nepripečie na panvici praženica, ani na karamel sa meniaci cukor. Kvôli výnimočným trecím vlastnostiam je PTFE ideálnym materiálom, z ktorého sa robia povrchy umelých kĺbov. .....