@chevro tiež som to pochopila ako @azizi a práve preto som dala bystrohlav ... ja sa nepotrebujem učiť nasilu,aby som to vedela.. jednoducho buď to viem alebo nie.
Dal som bystrohlav... Ale v "teste", ktorý som si robil pred časom mi vyššiel jasne slizolin... Inak myslím, že tie vlastnosti nedefinujú presne podstatu fakúlt... Podľa mňa typickou črtou slizolínu je pragmatickosť (aj keď tých čŕt je asi viac) a v prípade bystrohlavu - ide skôr o istú "intelektuálnosť", resp. (intelektuálnu zvedavosť)., kreativitu atď.
Ja som niekde medzi nimi - buď by som bol v bystrohlave alebo v slizoline...
netuším. v Bifľomore by som nemala čo robiť, pretože som celkom dosť lenivá.
Slizolin nie je moja parketa, pretože mám ďaleko od nejakého egoizmu a egocentrizmu a väčšinou skôr pomáham druhým. a pragmatik už vôbec nie som.
asi by sa rozhodoval medzi Bystrohlavom a Chrabromilom. a ja neviem,čo by som mu povedala. asi, že chcem byť blízko k Fredovi Weasleymu, tak nech ma dá tam
som statocna, mudra, snaziva a ambiciozna preto ma vylucili a pracujem v Tescu , kde robim zazraky xD ale asi by som posepkala klobuku , nech ma da do chrabromilu, kde predo mnou zaradil Romanku@grietusha podelis sa so mnou o kolacik , alebo mi ho das cely nech nezavadziam pri Weasleym?
na bifľomore by som dlho nevydržala. na chrabromile by ma hneď niečo zabilo, cieľavedomá som, len keď mám cieľ a múdra, to by som mohla byť, keby nie som lenivá k tomu. asi slizolin/bystrohlav. s najväčšou pravdepodobnosťou asi nejaká nie veľmi prestížna škola ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ja som niekde medzi nimi - buď by som bol v bystrohlave alebo v slizoline...
Slizolin nie je moja parketa, pretože mám ďaleko od nejakého egoizmu a egocentrizmu a väčšinou skôr pomáham druhým. a pragmatik už vôbec nie som.
asi by sa rozhodoval medzi Bystrohlavom a Chrabromilom. a ja neviem,čo by som mu povedala. asi, že chcem byť blízko k Fredovi Weasleymu, tak nech ma dá tam
na bifľomore by som dlho nevydržala. na chrabromile by ma hneď niečo zabilo, cieľavedomá som, len keď mám cieľ a múdra, to by som mohla byť, keby nie som lenivá k tomu. asi slizolin/bystrohlav. s najväčšou pravdepodobnosťou asi nejaká nie veľmi prestížna škola ale
» www.thealmightyguru.com/Reviews/HarryPo...
Gryffindor - 14
Ravenclaw - 13
Slytherin - 12
Hufflepuff - 5
Gryffindor - 11
Hufflepuff - 11
Ravenclaw - 11
Slytherin - 11
takže asi som všetko no
Ravenclaw - 12
Gryffindor - 10
Slytherin - 9