v poslednej dobe som si vsimla, ze v ludoch nezanechavam dobry dojem (obzvlast v novych spoluziakoch). a to ani nic zvlastne nerobim, len si ticho a kludne sedim. co mam robit, aby som to zmenila? nejake napady?
mne sa to deje už pár rokov a tiež si to neviem vysvetliť.....raz som sa dokonca dozvedela, že jeden môj spolužiak má divný pocit z môjho pohľadu ale ľudia ktorí ma poznajú ma bránia pred tými ostatnými...len to zrejme nepomáha, no....
este podotknem, ze na to nechcem kaslat, lebo v buducnosti budem pracovat s ludmi a tam bude dolezite, aby som v nich zanechala dobry a doveryhodny dojem.
ja som na tom takisto..len s tym rozdielom ze polka spoluziakov ma z nicoho nic znenavidela a ja vobec neviem preco..a to som nic neurobila ale tak..ja ich mam vsetkych v pazi
@nathalii ja mam ten pocit podla toho, ze sa mi z nich mnohi ani nepozdravia (nieto zeby sme sa niekedy vobec rozpravali) a celkovo mi pridu taki chladni a rezervovavni.
@thevanderdark toto praveze neviem, lebo ja nemam ani pierc, ani tetovanie, nechodim spinava, neprirodzeny vzhlad podla mna nemam a obliekam sa sice trochu extravagantnejsie, ale nie som ziaden extrem. myslim si, ze na svete je kopa cudnejsich ludi ako som ja
stacilo by prijemne vystupovanie, nevtieravy humor a nejaka charizma..ked sa napriklad s niekym novym stretnem, ci uz je to pracovne alebo len tak, na zaciatok prehodim nejaky "ladoborec", zasmejeme sa, volnejsie podiskutujeme, a potom to uz ide samo
na druhej strane, ked mas novych spoluziakov, chce to trochu casu kym sa uvolnis a kym ta oni spoznaju..a tiez je napriklad rozdiel, aspon u mna, medzi novymi spoluziakmi na vyske, a cudzimi ludmi..s cudzimi som schopny hovorit omnoho uvolnenejsie a bezprostrednejsie
@cicatrix je to prvak, to moc rozdielov v spravani cloveka podla mna nespravi...urcite sa to casom zmeni, hlavne sa tym teraz netrap, sama pises ze neprovokujes, tak pravdepodobne chyba v tebe nie je
no, ja neviem, či to nie je príliš odveci, ale jedna moja známa vyhlásila, že ak ju nemáme radi takú, aká je, máme si trhnúť.
zároveň má úžasnú schopnosť namotať si ľudí tým, že vyvoláva dojem, že vie, čo robí a všetci by mali byť ako ona.
takže som si o nej dlho myslela, že je úžasná.
a vieš čo, prestali sme sa baviť.
takže by asi bolo fajn, keby si sa nesnažila budiť dobrý dojem kvôli nejakej póze a druhým ľuďom, ale správaj sa tak, aby si sa nehanbila sama pred sebou a teda za seba. si myslím.
@cicatrix ak nezanechávaš dobrý dojem v 20 ročných rozmaznancoch, nič si z toho nerob...........teda ak neštuduješ andragogiku.....aj tak si z toho nič nerob
ak sa tváriš ako dospelý človek, určite ich to znervózňuje.......aspoň Ťa budú mať učitelia radšej.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nemeň sa len kvôli tomu že to spoločnosť vyžaduje.
Tí ktorý majú aspoň štipku rozumu ťa budú brať takú aká si a nie idealizovať podľa vlastných predstáv...
Na mňa sa tiež pridrbane pozerajú a to mám len pierc v ústach a prefarbené vlasy...
imho vonku, ked su uz ludia trochu starsi a vyspelejsi(teda by aspon mali byt) ta to prejde hned, uvidis
na druhej strane, ked mas novych spoluziakov, chce to trochu casu kym sa uvolnis a kym ta oni spoznaju..a tiez je napriklad rozdiel, aspon u mna, medzi novymi spoluziakmi na vyske, a cudzimi ludmi..s cudzimi som schopny hovorit omnoho uvolnenejsie a bezprostrednejsie
zároveň má úžasnú schopnosť namotať si ľudí tým, že vyvoláva dojem, že vie, čo robí a všetci by mali byť ako ona.
takže som si o nej dlho myslela, že je úžasná.
a vieš čo, prestali sme sa baviť.
takže by asi bolo fajn, keby si sa nesnažila budiť dobrý dojem kvôli nejakej póze a druhým ľuďom, ale správaj sa tak, aby si sa nehanbila sama pred sebou a teda za seba. si myslím.
ak sa tváriš ako dospelý človek, určite ich to znervózňuje.......aspoň Ťa budú mať učitelia radšej.....