DOkázali by ste človeka upozorniť na trčiaci sopeľ?
Predstavte si situáciu, kedy za Vami príde niekto s tým, že chce s Vami prebrať určitú dôležitú vec. Bolo by to na dlhšie a tomu človeku by trčal sopeľ z nosa. Upozornili by ste ho na to? Poprípade ako? Alebo nie a celú dobu by sa Vám robilo zle a v myšl
@mm47 no co ja viem, ja si myslim, ze dakedy sa to proste stane aj bez vedomia toho dotycneho.... staci, ze ma vacsie nozdry a vidno dalej do nosa a nemusi byt ani vonku a uz ho vidno
@thrwtchr jeby to bol, povedzme, tvoj nadriadeny, alebo dekan, co s tebou vedie konverzaciu o vysledkoch v skole?
@motylik141 no ked si preedtavis, ze by slo o sefa alebo tak.... ved prave, nesmiat sa da zabrat.....
@mm47 no, preto som to forum zalozila, bo ma zaujimalo, kolki su skodoradostni ja to nepoviem hned, len naznacujem rukami okolo nosa....vascinou pochopia..... som taka dobra dusa, no
stále by to bol sopeľ, ale slušne by som sa pchal do riti vypýtaním si slova a použitím slova prepáčte, prípadne tiež oferou vreckovky a "to nič, maestro, to nič"
nedokázal by som. doplietol by som to a upozornil ho na nieco ine, pripadne by som nadviazal rozhovor s niekym uplne inym, neviem proste...ale nedokazal by som to, tolko viem s urcitostou povedat.
hej ale tak nenápadne...podla toho či by mu trčal len šušen...to by som ešte prežila....ale keby mu tečie nos...asi by som sa ho opýtala nechceš sa vysmrkať?... a keby povie nie...tak ja že tečie ti sopel...a ešte aj podla toho o koho by išlo
@cicinqa No ja sa priznam ze zrejme by som to nepovedal , teda cudziemu cloveku , mam pocit ze naco budem hovorit , mozno sa mi to len zda a zbytocne budem za debila
Ale cloveku co poznam v pohode poviem , utri si nos boha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
pokiaľ by som teda osobne sa cítil zainteresovaný do tejto skutočnosti, normálne ty šušeň, z tunela ti ide rušeň.
ale inak, vôbec ma nejaký ten sekrét pri konverzácii nerozptýli, iba trochu obmedzí moje libido, pokiaľ ide o ženské pohlavie.
@thrwtchr jeby to bol, povedzme, tvoj nadriadeny, alebo dekan, co s tebou vedie konverzaciu o vysledkoch v skole?
@mm47 no, preto som to forum zalozila, bo ma zaujimalo, kolki su skodoradostni ja to nepoviem hned, len naznacujem rukami okolo nosa....vascinou pochopia..... som taka dobra dusa, no
stále by to bol sopeľ, ale slušne by som sa pchal do riti vypýtaním si slova a použitím slova prepáčte, prípadne tiež oferou vreckovky a "to nič, maestro, to nič"
Ale cloveku co poznam v pohode poviem , utri si nos boha.