neviem, možno. som dostatočne hlúpa a naivná, aby som to minimálne raz bola schopná odpustiť. ale mám aj hranicu. ktorá keď je prekročená, odpustenie už nikdy nepríde. nikdy.
@uspavanocka moj otec by ti nedovolil soferovat jeho mercedes, takze ma aspon neklam, keby to bolo ako hovoris, nehneval by som sa, ale ty ides ocividne po peniazoch vjes...
@jebozlesaaplani prosim ta tvoj otec ma mercedes z roku 2010 co je uz vlastne veteran takze o penize ani o auto tu absolutne nejde, zmier sa s tym ze kabelky co mi dava moje city neovplyvnuju.
@uspavanocka tak o co potom ide? hovorila si, ze moj penis je tak akurat a ze vobec nie je maly...neviem to pochopit, myslel som, ze su budeme plnit spolocne sny a navzdy budeme spolu...
@prasaman Lebo si prasa and you dont know any better.
@uspavanocka chyba je v tebe, uznaj to...velakrat som to chcel menit, pouzil deodorant a pozval ta na travenie casu, no nikdy si nesuhlasila, myslim, ze sa velmi bojis sklamania, ale ak chces byt stastna, musis svoje srdce otvorit...
Ťažko povedať,nie že je mi to jedno... Proste,kebyže to neurobím,neboli by sme kamaráti,teda to neľutujem. Teraz je to môj prvý/druhý najlepší kamarát a je nám skvele ...
odpustiť áno, ale žiť potom nadalej v takom vzťahu by bolo zbytočné kedže by sa stratila akákoľvek dovera a o tom to je. Odpúšťať ju niekoľkokrát by znamenalo nevážiť si seba.
ouu jeee, raz som sa snazila odpustit. nikdy som to nedokazala. a po takom niecom uz u mna dovera nefunguje, cize do buducna - nie vdaka, ak ma podvedie a pridem na to, nech uteka radsej sam na mile daleko.
fakt neviem, podľa toho aká nevera.. ak nejaký úlet pod vplyvom alkoholu tak možno by som sa cez to preniesla ale keby to bolo pravidelne.. no neviem fakt.. ale keď si s niekým a je vám dokonale tak vieš že ťa nemôže podviesť, lebo ste spolu stále atď.. jedine potom už keď vzťah oslabne tak vtedy sa to môže stať ale to už by ma až tak nemrzelo asi
Môj názor je, že ak to bol schopný spraviť raz, zopakuje to (a nebude mu to robiť taký problém). Nikdy by som to neodpustila, ani keby mi nohy vybozkával. Takýmto správaním by u mňa skončil na prvej čiare a žiadne vysvetlenia by som počuť nechcela.
Pre mňa by veľmi rozhodovali okolnosti, ale viem si predstaviť, že by som neveru vedela odpustiť. Aj keď samozrejme, ublížilo by mi to aj tak... a riadne.
@trdelniiiq a čo to potom znamená keď nie zabudnúť? ja to beriem tak, že keď niekomu niečo odpustím, tak proste vymažem, to čo spravil, dám delete, nezaoberám sa tým už, proste na to zabudnem. Myslím, že keď nezabudneš na krivdu, tak to neni odpustenie, veď práve o to ide, zabudnúť na to, že ti to ublížilo.To je ako keby si niekomu "odpustil" a potom by si mu to príležitostne vytýkal ,že čo spravil, ttaké ja neberiem
@robitusin no ja napriklad ludom prehresky odpustam, ale v konecnom dosledku na krivdy nezabudam..ktokolvek sa voci mne akokolvek previnil, bud som tu krivdu odpustil, no vzdy si ju pamatam a vzdy rezonuje v mojom sufliku s krivdami, alebo som mu neodpustil a pamatam si ju rovnako ty mu to vytykat nemusis..ak niekomu nieco vytykas, zjavne si mu neodpustila..fakt, v mojom zozname ludi, ktori sa voci mne previnili su vsetci taki, ktorym som odpustil (az na par jedincov) no na kazdu jednu krivdu si pamatam a nezabudam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Už som sa raz cez to ,,preniesla " a neľutujem to...
rozišli sme sa ale pre iné veci,nie pre toto
Ale aj tak to neľutujem,mne padne každý jeden vzťah,nie som typ na randenie
či ? ale podla mňa by si to neodpustila keby to bola príčina
@uspavanocka chyba je v tebe, uznaj to...velakrat som to chcel menit, pouzil deodorant a pozval ta na travenie casu, no nikdy si nesuhlasila, myslim, ze sa velmi bojis sklamania, ale ak chces byt stastna, musis svoje srdce otvorit...
Ťažko povedať,nie že je mi to jedno... Proste,kebyže to neurobím,neboli by sme kamaráti,teda to neľutujem. Teraz je to môj prvý/druhý najlepší kamarát a je nám skvele ...
treba si vediet vazit sameho seba.
aj keď nemôžem nikdy povedať že nie.
Ale zas nie kazdy je silna osobnost a dokaze povedat JE KONIEC !
@4 strašná khokhotina.
pochybenia sa odpustaju ale krivdy nimi sposobene sa nezabudaju