ja napríklad nie.. niekto mi povie že, idem si pustiť fajnú hudbu a učiť sa.. ale ja sa nedokážem pri tom sústrediť len by som hral furt na mojich air drums namiesto učenia
pri hudbe nie, lebo ako hudobnik s absolutnym sluchom ju neprestajne analyzujem, rozpisujem si v hlave rozne linie roznych nastrojov a proste nemozem sa ucit. ani pri tichu, lebo mi zase utekava hlava inak, ucim sa pri telke, v elektricke..
áno a ide mi to lepšie s hudbou Ale samozrejme na niektoré predmety sa treba riadne sustredit a napchat ich do pamäte , čiže isto si tam nebudem popri tom puštat nejaky tvrdý rock alebo podobne .takže takú kludnejsiu hudbu
Vždy sa učím pri hudbe.. fájne vypeckovaný Green Day, Nightwish, Simple plan alebo podobne pri tom sa mi učí najlepšie..nedokážem sa učiť, keď je ticho
dakedy som nevedela vobec, ale teraz už sa mi ťažko učí bez hudby....totiž pri učení mi prudko padá nálada dole, tak potrebujem niečo čo ju zase pozdvihne...alebo takú prebúdzaciu hudbu, mám pocit dakedy ako by mi proste rýchlosť hudby ťahala aj rýchlosť myslenia, takže sa často učím pri SOADe alebo Rage against the machine
ale iba pri klasike, soundtrackoch a dnb a nesmu byt nejako nahlas, ked sedim pri PC a musim sa ucit z PC, tak vtedy je to kus horsie.
Ale kedze ja kde zijem je nehorazne ticho a predstava, ze sa napr. pol dna preucim a nepocujem ziaden zvuk je nic moc ( aj ked obcas sa stane )
Ano a nie. Viem sa vyborne ucit pri niektorych ambientnych skladbach, kde vacsina hudby je ista forma bublania, sumenia alebo tlmeneho skripania. Cize... ked sa to defacto nekvalifikuje ako hudba xD
Pri normalnej hudbe sa neviem ucit, vobec, prilis to strhava moju pozornost
Viem ale, ze moja partnerka programuje zasadne pri death/black/thrash metale - pocita to na Pantery, kde jedna Pantera su 4 minuty agresivnej metalovej hudby. Za minuly rok nakodila rozne veci o suhrnnom objeme 0,5 kPa, ak sa nemylim XD
Hans Zimmer, Max Richter, Birdy, Lana Del Rey, Patti Smith, Guns N' Roses, Iron Maiden nejaké to reggae alebo india k tomu...najlepšie veci na počúvanie pri učení. :3
záleží od druhu hudby, pri thrash metale určite nie, pri nejakých inštrumentálnych alebo takých, ktoré ma nenútia spievať a rozbíjať sa aj hej, potom záleží od toho čo sa učím, keď sa len sucho drtím niečo tak väčšinou bez hudby, keď niečo praktické, príklady a tak, je hudba ešte príjemnejšia než ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Pri hudbe by som sa nevedel ani vetu naučiť
Ale kedze ja kde zijem je nehorazne ticho a predstava, ze sa napr. pol dna preucim a nepocujem ziaden zvuk je nic moc ( aj ked obcas sa stane )
Ale možno, keby som si pustila potichu nejaký trance bez slov, tak by sa to celkom dalo
Pri normalnej hudbe sa neviem ucit, vobec, prilis to strhava moju pozornost
Viem ale, ze moja partnerka programuje zasadne pri death/black/thrash metale - pocita to na Pantery, kde jedna Pantera su 4 minuty agresivnej metalovej hudby. Za minuly rok nakodila rozne veci o suhrnnom objeme 0,5 kPa, ak sa nemylim XD
Dobre, dnes som sa výnimočne.
@ludusinqa95 jeeej, SP človek!