koho som niekedy mala rada - tak to zalezi od situacie - napr. ak by mi zabil niekoho blizkeho (extrem pripad, ale na vysvetlenie staci) tak samozrejme
a niekoho, koho som milovala - nikdy, ak ma niekto taky sklame, tak ja sa nedokazem na neho nahnevat, len som smutna
ked som bol mensi tak vzdy koho osm mal fest rad tak ma vzdy zradil a preto osm zacal tak&ych ludi coraz viac nenavidiet..ale teraz uz je to pomaly lepsie..a osoby ktore mam teraz rad..mno neviem asi aj keby neviem co urobili by som ich mal rad
no napriklad ja mam take obdobie momentalne,že mi totalne ale otalne vadi moja asi už nie najkamoška.. ako čo slovo to vo mne vrie zlosť,furt ma nejaky problem ,žiarli a stale si mysli že ju ignorujem.. a prave teraz to tak vyvrcholilo že som na ňu vyletela ..som zvedava za aku vec bude považovať zase toto.. a idu mi po rozume aj slova "ako ja ju nenavidim"..ale myslim si že nenavidieť je silne slovo a je to len taky vylev zlosti na ňu v mojom duchu..
nie lebo ten človek je úžasný to bol dôvod prečo som ho začal mať rád/milovať a to, že zmení vzťah voči mne neznamená, že ten dôvod pominul aj , keď vás mrzí/štve jeho strata máte ho aj naďalej rád aj keď tie oči/úsmev proste vsio už nie je pre vás...
(tak sa treba uvedomiť a nestrpčovať mu život, ja už som sa ! budem dobrý
to zavisi od situacie... mozno urcitu dobu..a ked to prejde vsetla ta zlost..tak je tp len ako dvaja ludia ktory mali spolocnu minulost..a nix viac ich nespaja..
mne sa to stalo.. a pritom som toho cloveka neuveritelne milovala.. ani nevem preco som ho zacala tak nenavidiet... a ani newem preco som sa s nim rozisla... vlastne to viem.. ale to ze som ho nenavidela netrvalo dlho.. mala som potom neuveritelne depresie, pretoze som si uvedomila ze som bola neuveritelne hlupa... neuveritelne povrchna... a odcudzovala som hoza uplne somariny.. mrzi ma to a mrzi ma aj to ze som sa s tym clovekom skoro rok nerozpravala.. nastastie je to uz na celkom dobrej rovni s komunikaciou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a niekoho, koho som milovala - nikdy, ak ma niekto taky sklame, tak ja sa nedokazem na neho nahnevat, len som smutna
A úprimne, ja nenávidieť ani nedokážem.
cize stava sa
(tak sa treba uvedomiť a nestrpčovať mu život, ja už som sa ! budem dobrý
Málokto mi stojí za akékoľvek extrémne city (pozitívne či negatívne)
ale po dlhsej dobe to prejde do neutralneho vztahu, aspon from my side