Zostupne? neviem sice preco, ale OK..
10. poliačik
9. poriadna dávka pseudoefedríniumchloridu s ciprofloxacínom
8. nakremovane topanky
7. vratky za plyn
6. kapitánske výložky
5. klubova karta COOP Jednota
4. desať kilo kebabu + členstvo v LSNS
3. poukaz na 10 volnych vstupov do depilačného štúdia
2. rast doláru, pokles eura (vtedy ma sef dobru naladu, lebo gembluje na trhoch.. podla jeho nalady viem ako isiel kurz dolaru vs eura..)
1. volby do VUC v Nitrianskom kraji, kde je 85% smerakov
1. vzťahy - budovanie uprimnych a zmysluplnych vzťahov s ľuďmi aby sme sa vzajomne spolu citili dobre a mali zo seba radosť (zahŕňa aj partnerskú lásku a rodinu - budovanie rodiny)
2. finančné zabezpečenie na úrovni slušného života - aby som si mohol dovoliť čo chcem a aby som sa cítil v živote dobre a čo najmenej obmedzene
3. cítiť sa spokojne - a tu je jedno o čo sa jedná, jednoducho všetko čo ma dokaže uspokojiť a robiť spokojným je pre mňa a moje fyzické aj psychické zdravie dôležité
inak ja sa snažím vždy dávať také veci kde sa môžte trochu aj zamyslieť a aj tak seriozne odpovie vždy jeden zo sto a moj malický výskum je v prdeli potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
-| | -
-| | -
-| | -
-| | -
-| | -
-| | -
-| | -
-| | -
-| | -
stastie
10. poliačik
9. poriadna dávka pseudoefedríniumchloridu s ciprofloxacínom
8. nakremovane topanky
7. vratky za plyn
6. kapitánske výložky
5. klubova karta COOP Jednota
4. desať kilo kebabu + členstvo v LSNS
3. poukaz na 10 volnych vstupov do depilačného štúdia
2. rast doláru, pokles eura (vtedy ma sef dobru naladu, lebo gembluje na trhoch.. podla jeho nalady viem ako isiel kurz dolaru vs eura..)
1. volby do VUC v Nitrianskom kraji, kde je 85% smerakov
hah, ta trojka sa mi páči...
1. vzťahy - budovanie uprimnych a zmysluplnych vzťahov s ľuďmi aby sme sa vzajomne spolu citili dobre a mali zo seba radosť (zahŕňa aj partnerskú lásku a rodinu - budovanie rodiny)
2. finančné zabezpečenie na úrovni slušného života - aby som si mohol dovoliť čo chcem a aby som sa cítil v živote dobre a čo najmenej obmedzene
3. cítiť sa spokojne - a tu je jedno o čo sa jedná, jednoducho všetko čo ma dokaže uspokojiť a robiť spokojným je pre mňa a moje fyzické aj psychické zdravie dôležité
9.moc
8.rodina
7.nádej
6.úspech
5.informácie
4.peniaze
3.láska
2.zdravie
1.šťastie
9. Univerzitas
8. Jedlo, pitie
7. Sebavedomie
6. Múdrosť / Poznanie
5. Pokoj
4. Priatelia
3. Zdravie
2. Rodina
1. Boh - láska
A kde je sex? ale nie.....ten je skrytý v jednej možnosti.