@etelnair Shit, zle som to sformulovala... ale kľudne tam daj aj topenie čokolády, budem predpokladať, že žiadnu "nadprirodzenosť" nepovažuješ za pravdepodobnú.
čo je na paralelných svetoch (rozumiem vesmíroch) nadprirodzené? však oni sú súčasťou fyzikálnych teórií.. teda verím, že náš vesmír nie je jedinečný..... koniec-koncov nemáme tušenie čo je za hranicou vesmíru..
Ludia, hovorte si co chcete, ale aj tak ked ste najviac neveriaci clvoek na svete, nebola by vam vsetko jedno v opustenom dome v noci, pocas burky, ktory dakedy byval marnica
@Cold btw, vždy keď sa veriaci pýta na niečo ohľadom ateizmu (čo je zriedkavé), tak je z tých otázok totálne jasné že vôbec nechápe o čo ide a z čoho to vychádza.
možno nie si veriaca, neviem, ale tento tvoj dotazník vykazuje ten istý problém.
ono nejde ani tak o to ČOMU človek verí, ale PREČO tomu verí
asi 5 min. som rozmyslal, kde by som stravil noc, dal som pivnicu ale doteraz niesom rozhodnuty fakt neviem, niekedy som dost nerozhodny, na tom cintorine urcite nie v kaplnke, v lese by bola zima, zver nejaka, hmyz, asi pivnica ale tiez je tam asi zima
@method v jaskyni si aspoň založíš oheň, ktorý odplaší zver a bude ti teplejšie ja som dala z tohto jediného dôvodu jaskyňu, v kaplnke keby založím oheň tak to uvidia - lebo tam bolo, že v blízkosti mesta a nedokončila by som svoju "misiu"
@midnight Nie som veriaca, bože chráň Mne ani tak nejde priamo o tie odpovede, ale o ich kombináciu. Niektoré otázky sú schválne postavené tak primitívne a nelogicky, sama by som nad nimi krútila hlavou, keby som mala vypĺňať takýto dotazník. Uvidím, čo z toho bude a ak sa mi z toho podarí urobiť nejaký záver, tak ho možno budem zdieľať na Birdzi (i keď na to asi odvahu nenájdem )
"ono nejde ani tak o to ČOMU človek verí, ale PREČO tomu verí" - PRESNE táto myšlienka ma viedla k tomu dotazníku (i keď to tak nevyzerá)
@cold vôbec to tak nevyzerá, to je fakt. on tak všeobecne nevyzerá že by mohol byť užitočný na čokoľvek, je na to príliš krátky, neviem, ak z tých odpovedí budeš vedieť spraviť nejaké reálne zaujímavé závery, tak máš moju úctu
ak nenájdeš odvahu zdieľať ten záver verejne, tak mi ho pošli aspoň tskou, zaujíma ma to
@glamorous a tak vsak ty si nejaku spolocnost stale najdes isto @joplinka no, popravde neviem ci bysi sam ichcelo celu noc kontrolovat ci to hori a ani pohodlne by to nebolo, ale tak ano, s ohnom a spacakom by to bolo fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Iné (prosím napíšte)
to tam mozem dat topenie cokolady napriklad?
@etelnair Shit, zle som to sformulovala... ale kľudne tam daj aj topenie čokolády, budem predpokladať, že žiadnu "nadprirodzenosť" nepovažuješ za pravdepodobnú.
a co ked nie som vobec pokrstena?
možno nie si veriaca, neviem, ale tento tvoj dotazník vykazuje ten istý problém.
ono nejde ani tak o to ČOMU človek verí, ale PREČO tomu verí
a mimochodom súhlasím s @22
"ono nejde ani tak o to ČOMU človek verí, ale PREČO tomu verí" - PRESNE táto myšlienka ma viedla k tomu dotazníku (i keď to tak nevyzerá)
Ďakujem za trefné postrehy.
ak nenájdeš odvahu zdieľať ten záver verejne, tak mi ho pošli aspoň tskou, zaujíma ma to
@joplinka no, popravde neviem ci bysi sam ichcelo celu noc kontrolovat ci to hori a ani pohodlne by to nebolo, ale tak ano, s ohnom a spacakom by to bolo fajn