.. no nie je to jedno. Len keĎ to spravil raz - tak to môže spraviť aj po druhý, tretí raz. Záleží od toho konkrétneho človeka - pretože to mohlo byť fakt z hlúposti z ktorej sa už poučil a nikdy to už nezopakuje.
No hej, vacsinou aj ked sa stane nieco hm.. velke, tak ten kto lubi odpusti... aj ked to je tazke a potom su len problemy atd podla mojho nazoru sa nikdy nespravam ale suhlasim ak je to nejaka malickost, v pohode, ale ak je to nieco velke tak neviem... zalezalo by to od okolnosti a tak
Ty ho poznáš najlepšie, musíš sama vedieť, či to bola z jeho strany len hlúposť, alebo či má sklony robiť také veci stále. Niekdo iný, kto ho nepozná, ti môže ťažko poradiť...
Ja by som druhu sncu nikdy nedal. Ak clovek lubi, tak nemoze toho druheho podviest nie? Ani alkohol nemoze ospravedlnit. Ak ma clovek tu svoju polovicku, tak preda nebdue robit to co robil kedysi a bude si davat pozor. tak s toho dovodu by som ja neodpustil nic. druha sanca neexistuje. ak clovek spravi nieco raz spravi to aj druhy a treti a stale dookola.
ja by som bola asi tak sklamana ze by som uz druhu sancu dat nedokazala...pokial ide o to ze by mal nieco s inou...a kedze by som mu nedokazala uz verit tak je jasne ze by bol koniec
ale pokial je to nejake nedorozumenie alebo hadka tak to treba riesit a dospet k nejakemu zaveru...bud pojdete dalej alebo konec
na co davat druhu sancu???to uz je o nicom vztah...potom budes stale nuteny rozmyslat...ci ta prave ten druhy nepodvadza...a je dost mozne ze sa z teba stane stihacka...a to len preto ze ta ten druhy sklamal...podla mna sa to neda prekusnut...stale budes mat pochybnosti...a uplnu doveru nikdy nemozes nadobudnut...treba dvakrat merat a raz strihat...
podla toho,ako velmi sa ten dotycny previni....ak ide napr. podvod,tak sa treba spytat,ze preco podviedol,z akeho dovodu???a to uz vide len,ze vo vztahu je nejaky zadrhel....tak druha sanca je zbytocna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale pokial je to nejake nedorozumenie alebo hadka tak to treba riesit a dospet k nejakemu zaveru...bud pojdete dalej alebo konec