citali ste/citate Nietzscheho knihy? Co vas zaujalo, co vas k tomu priviedlo, co si o nom a jeho filozofii myslite? Stazujete sa na nedostatok serioznych otazok a prebytok tehotenskych for, tak tu mozte realizovat svoje seriozne filozoficke postoje vol
jedna vec je pytat sa na graviditu po cmulani stetca lasky, druha pytat sa na nietzscheho tvorbu, kde len jeden aforizmus z mimo dobro a zlo, sa da rozpisat aj na pol a4
a k téme - Nietzsche ma ako jeden z mála autorov dostal, najviac ma upútal nadčlovek (tak vravel Zarathustra) zrejme. ono je to takto ale aj ťažké povedať, čo si o jeho filozofii človek myslí, on bol totižto blázon a to nasvedčujú aj jeho posledné diela, je umenie hľadať odpovede od toho kto sám tie svoje nikdy nenašiel
@9 moje vety sú formulované úplne bez chyby, za to že ty sa pozastavíš nad jedným slovom ktoré bolo absolútne v poriadku a na mieste, to nie je môj problém. trošku rozmýšlaj a až potom reaguj. lmao
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a k téme - Nietzsche ma ako jeden z mála autorov dostal, najviac ma upútal nadčlovek (tak vravel Zarathustra) zrejme. ono je to takto ale aj ťažké povedať, čo si o jeho filozofii človek myslí, on bol totižto blázon a to nasvedčujú aj jeho posledné diela, je umenie hľadať odpovede od toho kto sám tie svoje nikdy nenašiel