Ahojte, thaq mna by zaujimalo, co si myslie o celkovom stave zeme....globalne oteplovanie, rucanie sa ekosystemu.... planeta sa otepluje rychlejsie ako by sa mala vplyvom cloveka, tam kde maju byt lesy a pralesy vznikaju puste, niektore druhy zvierat vyhy
priroda uz nikdy nebude v rovnovahe ako bola...vsetko sa meni...to oteplovanie tu je uz s malymi prestavkami (ked sa ozimovalo od poslednej doby ladovej...evolucia
that's how the world goes on tazke dat ti odpovede na taketo otazky ked o tom v podstate nic neviem kedze nemam 10 titulov pred a za menom vsetky su dohady
"čo bude po keď vyhynie človek....a vyhubí druhy čo zostanú po ňom" nedomyslené ale nie bude tu konečne dobre bez "hlavného nčiťeľa a bude tu hlavne pokoj.
odporúčam film....den, kdy sa zastavila zeme... ....akože....celkom zaujímavý scenár, čo sa stane...keď si odmyslím mimíkov, tak to aj celkom dáva zmysel..
po tomto veľkom oteplovaní príde ďalšia doba ľadová, ktorej sa mi už nedožijeme...otepľovanie je spôsobené uhlíkom ktorý sa ukladá v atmosfére...žiaľ uhlík nejde do kozmu a to je ten problém...podľa mňa ľudstvo nevyhynie pretože budeme kolonizovať planéty ako Mars a iné...
@9 kim budeme kolonizovat Mars, to bude dobrych 200 rokov...
ja si myslim o tom to, ze dojdu konvencne paliva a konecne zacneme uvazovat ekologicky/nomicky... auta na akumulatory, auta popripade na vodik... znizia sa emisie a pomaly to pojde do normalu, pokial rusi neprestanu odhadzovat jadrovy odpad do severneho ladoveho.... tomuto davam este takych ca 50 rokov...
ludia si mozu za to sami.. deforestaciou si sami kradneme "cisty" vzduch, sami si hubime rastliny, ktore by pomohli napr pri liecbe rakoviny..atd atd...
mam pocit, ze nejaka organizacia predlozila /neviem ci grínpís/ predlozila europskej rade dokument o tom, ako pokracovat dalej, aby sme zabranili takymto stavom ake sa deju..avsak ta velavyznamna rada si to ani neprecitala lebo to malo tisic stran
Greenpeace upozornil, že v Kodani musí byť budúci rok dosiahnutá globálna dohoda o záchrane klímy. To znamená, že v roku 2015 sa musí zastaviť nárast emisií skleníkových plynov. Následne musia začať emisie klesať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja si myslim o tom to, ze dojdu konvencne paliva a konecne zacneme uvazovat ekologicky/nomicky... auta na akumulatory, auta popripade na vodik... znizia sa emisie a pomaly to pojde do normalu, pokial rusi neprestanu odhadzovat jadrovy odpad do severneho ladoveho.... tomuto davam este takych ca 50 rokov...
mam pocit, ze nejaka organizacia predlozila /neviem ci grínpís/ predlozila europskej rade dokument o tom, ako pokracovat dalej, aby sme zabranili takymto stavom ake sa deju..avsak ta velavyznamna rada si to ani neprecitala lebo to malo tisic stran
Greenpeace upozornil, že v Kodani musí byť budúci rok dosiahnutá globálna dohoda o záchrane klímy. To znamená, že v roku 2015 sa musí zastaviť nárast emisií skleníkových plynov. Následne musia začať emisie klesať.
Najviac ´´obľubujem´´ ich reči,kt. sa týkajú jadrovej energie.