tak emákov tu veľa nemáme....a ak hej,tak ich ani neriešim. Čo sa týka hip-hoperov, pokiaľ ich poznám,tak si na nich vytvorím názor či sú trápny alebo sa to s nimi dá ale keď vidím nejaké malé dieťa behať po ulici s tričkom 50 centa,hoperským kýbľom na hlave a skejtami na nohách,tak si nepomyslím nič pekné
v mojom okoli hoperi nie su a ak hej, tak su to len decka co si myslia, ze su bohviejake uzasne. s cigou v ruke, na mobile zapnute pesnicky, hlavne, ze maju 11...
emakov vnimam fajn su ok. aj ked poznam aj jeden priipad co je total prepnuty. ale inak fajn
akym dojmom by mali posobit? sem-tam si pomyslim, ci nahodou nie je to hopácke oblecenie narocne na uskladnenie, pripadne ci emo deti spavaju postojacky, alebo ci sa vazne 2 hodiny cesu kazde rano, ale inak... nech si kazdy robi co chce, ved aj ja som zrúda
emo uz pomaly zmizlo z ulic pravdepodobne aj z odchodom tokio hotela na povinnu vojensku sluzbu..hh tu je este pomerne dost ale pokial nepocuvaju hudbu z mobilu cez reprak tak voci nim nic extra nemam skor sa tu teraz rozmnozily take tie takz. kinder mafie skupinky tak 14-16rocnych co si myslia aky su drsny az pokial im niekdo neda poriadne cez p*cu..
No ja som bol kedysi hoper....takže mi nevadia ! a čo sa tyka Emo..tak to sa mi hnusy...aj ked nevim prečo...je to divny štýl...aj keď nejaka pekna emačka....to už je iná reč
poznám zopár najsuper hiphoperov, momentálne patria k úzkemu počtu ľudí, ktorí sa neučia jak besní a idú von, ak treba. a ako sme sa pri našich siahodlhých debatách dozvedeli, nemajú spodky v zadku, ale tak, ako majú byť a majú jemné zárezy vieš, @lenuska175 ?
a potom poznám takých hoperov, že ich už nikdy nechcem vidieť, lebo sú sprostí.
a emáka som poznala len jedného, ale jeho pohltil tretí sektor a alternatívna vlna bratislavskej mládeže
@lenuska175 no veď handlovskí hoperi sú najviac! akože, poznám troch takých, ale sú najlepší na svete a od decembra trpím silnou platonickou láskou k nim
no tak .. dnesna mladez vobec nevie co je hip hop .. o eme nehovorim lebo takych moc nepoznam .. ale prave s takymito inviduuami sa stretavam ... no ty ludia si myslia ze hip hop su ECKO dlhe gate ktore vlaci ako svadobne saty a tricko XXXXXL .. a hlavne cigaretka v hube a dvadsat bab okolo seba .. NIE ! a hlavne raper to nie je rytmus,vec,zverina ba dokonca 50 cent .. to je banda sracov co maju vela prachov a vo svojich pesnickach neviedia nic ine povedat ako len kkt alebo piip .. proste u mna je dobry raper ten kto ma malo penazi .. zije v byte na predmesti a ma strasne vela platni kazdy den nieco sklada .. idiealny raper .. no a nie je to ziadny mafian .. ako raz si dat cigaretku nie je hriech .. nechce sa mi pisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A niektorí ich majú ešte zaseknuté v zadku (tie spodky) :/
Emo?
Len nejaké malé trepáčky,čo ich ešte mánia Konrád neprešla.
Skôr punkerov a pankáčov tu máme habadej.
Tých sa bojím,mám rešpekt.Teda,ako ktorých.
Ale páči sa mi,ako skejtujú
hoperi.ou, drbnuté decká, starších už to zväčša prešlo
emakov vnimam fajn su ok. aj ked poznam aj jeden priipad co je total prepnuty. ale inak fajn
a potom poznám takých hoperov, že ich už nikdy nechcem vidieť, lebo sú sprostí.
a emáka som poznala len jedného, ale jeho pohltil tretí sektor a alternatívna vlna bratislavskej mládeže
V zdravej miere mi nevadi nic.
Nakoniec emaxi maju znacny podiel na tom , ze bozkavanie sa chalanov na verejnosti uz nie je take tabu, ako kedysi.
A ak hip hoper nie je preafektovany kktko, tak moze aj pravdu povedat.
Neviem ako to s tými tanečníkmi (naozajstnými)prežijem 3 dni v čechách,potom dám vedieť ak zmením názor kompletne