@dannyd14 Ako aj fajčenie cigariet môže emulgátor spôsobovať rakovinu no prispievajú k tomu aj iné okolnosti no tvoj názor ti neberiem a možno raz vedci zistia že si mal pravdu
Nepozerám, jednoducho sa snažím konzumovať z 90% veci, ktorých trvanlivosť nemusí byť predlžovaná/chuť nemusí byť prilepšovaná/vzhľad nemusí byť vábivejší za pomoci emulgátorov.
akože, nejde len o to, ktoré sú nakoľko ničivé. Skrátka si myslím, že na to netreba byť odborník na výživu, aby som vedela, že žrať produkty chemického laboratória neznie veľmi prirodzene.
Anestéziologička ktorá bola pri mojej operácii (radšej by som bol keby bola pri všetkých troch ale idem od témy) stále pozerá kde sú aké éčka skracuje je to jej čas ale predlžuje život no niekto hovorí že sú škodlivé možno to nie je pravda... Každopádne nepozerám sa aké sú kde éčka ale ak by ich nedávali do potravín niekto by teraz ešte žil.. A niekto nemal rakovinu
súhlasím s @poke
aj tak raz umriem, načo sa obáva skôr než to príde, podľa mňa si ľudia tak skôr privodzujú smrť, ked na nu v kuse myslia dokonca aj ked žerú nejaké fajné jedlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aj tak raz umriem, načo sa obáva skôr než to príde, podľa mňa si ľudia tak skôr privodzujú smrť, ked na nu v kuse myslia dokonca aj ked žerú nejaké fajné jedlo
2 nemusím sa pozerať, keďže preferujem celistvé potraviny.