konecne som ho nasla...po dlhom case.Uz som tomu ani neverila. Je este mlady, zivot ma pred sebou, tak preco mu nemohol pripravit trosku stastia? Alebo mne? Ked som kupovala kona, mala som na vyber, a ON sa mi hned zapacil, zalubili sme sa n prvy pohlad,
ja ta uplne chapem ....je to uplne normalne co prezivas,aj ked mozno ini ludia to nechapu..zviera si clovek dokaze oblubit este viac ako cloveka,pretoze zviera NIKDY NESKLAME..ja sama mam uz 10 rokov psika,a povazujem ho za najlepsieho chlapa na svete..a cim je starsi,tym castejsie rozmyslam nad tym,ake to bude ked tu uz nebude .neviem si to predstavit ..to co prezivas s konikom je mi velmi luto .....ale skus nieco urobit pre to,aby si ho ziskala spat...alebo nech si ho kupi nejaky znamy,a ty ho mozes chodit naVSTEVOVAT....viem,ze moja rada za vela nestoji,ale aspon som ti chcela povedat,ze nie si sama kto dokaze tak zboznovat zviera...aj ked v tejto dobe je tych ludi coraz menej a menej .....ale kazdym padom ti drzim palce..LEBO BUDUCNOST PATRI TYM,KTORI VERIA V KRASU SVOJICH SNOV ...a ak ces tak daj vediet ako to cele dopadlo...
Suhlasim s chilli. I ked pri konovi to bude zrejme tazsie, tak ci tak drzim palce, popriapde neviem za kolko ho predavaju, ale ak je v tvojej blizkosti nejaky ranc alebo nieco na tento styl, tak mozno ho oni kupia a mozes si to tam odmakat
bozeee, konikyyy, tak to chapem... hmm, no mas to tazke... ja len dufam ze sa nepreda dajakemu hnusnemu majitelovi ktory ho bude tyrat.. to by som zacala tyrat ja toho majitela keby som sa daco take dozvedela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov