Čaute kočky stále mávam problémy s poškodenými, slabými nechtami môj najväčší problém je najmä to že sa mi necht akoby odlupoval po vrstvách , potom je mäkký a zlomí sa už som skúšala milión prípravkov , domácich kúr , vitamínov a nic nepomáha ..
@denix Olivovy olej som skusala , nepomohol..pouzivala som ho asi mesiac , citron vyskusam vdaka
@maugly spapala som uz cele balenie (100 tbl) zinok , horcik , vapnik :/ a tie recenzie na eveline su v polstine vsetky kedze ide o polsky vyrobok , preto sa pytam tu lebo od slovenskych dievok som nenasla ziadnu ...a po anglicky len 2 :/ ale tak ta kamoska to opisovala ako super vec tak to asi skusim
ja som si kupila toto, nie koli nehtom ale koli klbom a bola som strasne prekvapena ako mi po tyzdni spevneli a narastli nechty » www.nu3tion.com/kolagen-hydroly...
je to super lak, celá značka vlastne. Nechty rýchlo rastú a sú oveľa pevnejšie, píšem z vlastnej skúsenosti aj zo skúseností kamošiek, ktorým sa nechty lámali a boli slabé (ja som tento problém nemala), takže určite odporúčam. Plus sa mi osvedčil aj ako podkladový lak, na ktorom potom ten farebný vydrží o dosť dlhšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Mám ten istý problém a toto pomáha ,ale musíš to robiť každé 2-3 dni
Skus oleje ako v @1
Na laky mas recenzie a hodnotenia na nete,popozeraj
@maugly spapala som uz cele balenie (100 tbl) zinok , horcik , vapnik :/ a tie recenzie na eveline su v polstine vsetky kedze ide o polsky vyrobok , preto sa pytam tu lebo od slovenskych dievok som nenasla ziadnu ...a po anglicky len 2 :/ ale tak ta kamoska to opisovala ako super vec tak to asi skusim
ja som si kupila toto, nie koli nehtom ale koli klbom a bola som strasne prekvapena ako mi po tyzdni spevneli a narastli nechty
» www.nu3tion.com/kolagen-hydroly...