"People assume that time is a strict progression of cause to effect, but actually - from a non-linear, non-subjective viewpoint it's more like a big ball of wibbly-wobbly... timey-wimey... stuff."
Keď sa picha do ruky taká injekcia,ktorá potom určí či treba zaočkovať proti TBC alebo nie..buď reakcia nastane-potom sa zaočkuje alebo nenastane a nezaočkuje sa.
Existuje hlúposť ktorá očakáva nezmysly a v očiach hlupáka to vyzerá, že nie je reakcia a pritom len nie je podľa jeho neadekvátnych očakávaní. V skutočnosti však je na každú akciu reakcia.
@midnight modlitba nie je ziadna akcia, to ako keby ja sa rozpravam do vetra. to tiez neocakavam reakcie ziadne, aj ked to ticho sa mozno v niektorych pripadoch za reakciu povazovat moze
@11 podla mna aj na modlitbu existuje reakcia, ktoru vsak mozno nezachytime ani nikdy nezistime, ale tak ci tak sa nieco stane, pretoze ak sa modlis za nejakeho cloveka alebo proste za nieco, casom sa s tym clvoekom nieco stane alebo s tvojou prosbou, co je vlastne reakcia ktoru mozes a nemusis spozorovat a nemusi prist hned
@veroniques ak sa trebars pomodlis za cloveka, ci uz takeho ktoreho poznas alebo nie, aby sa trebars vyzdravel, tak nieco sa s nim jednoducho stane VZDY, ci uz vyzdravie alebo este viac ochorie a zomrie, to je uz reakcia na akciu ktoru si ty nejakou modlitbou spustila a je jedno ci jej budes verit alebo len tak prosis (ale ten stav veci sa zmeni vzhladom na tvoju akciu; ano, to sa proste stalo - ale to si povedia ludia ktori s tym nic nemali), jednoducho stav veci sa zmeni vzdy, takze neexistuje nieco na co by reakcia nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale rýmuje sa to.
best
A teda neexistuje
je to niečo ako zákon zachovania energie...
okrem modlitby žiadna.
Zachod ti ospliecha rit napriklad
@midnight modlitba nie je ziadna akcia, to ako keby ja sa rozpravam do vetra. to tiez neocakavam reakcie ziadne, aj ked to ticho sa mozno v niektorych pripadoch za reakciu povazovat moze
Ludia (veriaci) si to len tak mozu vysvetlit
A na nu neexistuje reakcia
Ale, máš pravdu,aj toto je reakcia,lebo na môj popud sa zastaví srdce a mozgová činnosť...