Áno, ale stále viac mám pocit, že niektorí ľudia zabudli, nevedia, nevidia ako sa buduje... a potom sa sklamú, klamú. A nie je to len prostoreká slovná hračka ale celosvetovo to začne vyzerať ako hnačka.
@trdelniiiq lebo oni si väčšinu vecí nechávajú sami pre seba a aj keby si ich išiel zabiť tak ti to nepovedia čo z duše neznášam a to neplatí len v partnerskom vzťahu, no aspoň čo ja poznám sú takí
podla mna neexistuje. ked to tak analyzujem priatelstvo je o tom ze clovek vyuzije toho druheho cloveka (priatela). priatelstvo je z pohladu zla len vyuzivanie ludi navzajom.
no podľa mna nieje také ako je uvedené, lebo to je dokonalý model a ľudia robia v aj v priateľstve chyby. Určite neexistuje dokonalé priateľstvo realne, lebo sme stalé ľudia....
áno, ja ho určite mám.. a moju kamošku mám strašne rada.. alebo sme skôr ako sestry..
to je tak, poznáme sa od škôlky, vtedy sme sa nenávideli, furt sme si robili zle, trhali a čarbali si obrázky, bili sa.. bože..
prvýkrát sme išli spolu von na začiatku štvrtej triedy, ale na konci roka mi moju vtedy najlepšiu kamošku prebrala iná (poriadna krava) a hádali sme sa celú piatu triedu.. ale na začiatku šiestej triedy sme sa znova začali baviť... totiž jej vtedajšia najlepšia kamoška sa s ňou prestala baviť, ako som vravela, bola to poriadna krava.. a Domča (tak sa volá moj BFF) to pochopila, doteraz však nechápe, ako sa mohla tak veľmi chcieť s ňou baviť.. odvtedy sme najlepšie kamošky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to ale potom nie je priateľstvo...priateľstvo znamená,že tomu druhému veríš a nemáš pred ním tajnosti a nebojíš sa,že niečo použije proti tebe.
@trdelniiiq lebo oni si väčšinu vecí nechávajú sami pre seba a aj keby si ich išiel zabiť tak ti to nepovedia čo z duše neznášam a to neplatí len v partnerskom vzťahu, no aspoň čo ja poznám sú takí
ale tu sa hovorí o priateľstve...ak ti niekto neverí,tak ti nepovie všetko,to nemá s priateľstvom nič spoločné...tu sa nehovorí o kamarátstve
a keď už nič, tak ak má niekto partnera, ten by mu mal byť aj dobrým a verným priateľom
"arms"
za
"vagina"
su omnoho vtipnejsie zrazu
to je tak, poznáme sa od škôlky, vtedy sme sa nenávideli, furt sme si robili zle, trhali a čarbali si obrázky, bili sa.. bože..
prvýkrát sme išli spolu von na začiatku štvrtej triedy, ale na konci roka mi moju vtedy najlepšiu kamošku prebrala iná (poriadna krava) a hádali sme sa celú piatu triedu.. ale na začiatku šiestej triedy sme sa znova začali baviť... totiž jej vtedajšia najlepšia kamoška sa s ňou prestala baviť, ako som vravela, bola to poriadna krava.. a Domča (tak sa volá moj BFF) to pochopila, doteraz však nechápe, ako sa mohla tak veľmi chcieť s ňou baviť.. odvtedy sme najlepšie kamošky..