ahojte......zaujima ma vas nazor..myslite,ze existuje nieco take ako laska na prvy pohlad...ja neviem,pretoze vacsinou sa mi ten dotycny zapaci len podla vzhladu,a aky je, to v skutocnosti neviem........tak si myslim ze na prvy pohlad je to skor zapaceni
NO,Myslim,ze mas v niecom pravdu,ale napr,ja sa vzdy spolieham na to ze medzi mnou a chalanom preskoci iskra,a ta iskra moze byt taka silna,ze aj laska z toho vznikne
Laska na prvy pohlad existuje (mam skusenost ), len ludia si ju az neskor uvedomia... ze prave to co citia k sebe bola laska na prvy pohlad... ja to vzdy vravim... takze EXISTUJE (podla mna)
Istotne to existuje mne sa nahodou paci jeden chalan zalubila som sa don ho na prvy pohlad a teraz sa mi aj o nom sniva nuz ale asi nikdy nebude moj!!!
heh viete co je laska? laska je to co nehladate laska je to co pride samo od seba laska je ked nezavisli normalny clovek zrazu strati racionalne myslenie a zacne pocuvat srdce to je laska a take nieco sa moze stat uz pri prvom pohlade cize ano existuje laska na prvi pohlad
Podla mna ano, existuje laska na prvy pohlad, ale je vela pripadov, ked je to fakt iba na prvy, lebo ked toho cloveka spozname zrazu sa laska vytrati, ale je aj mnoho takych pripadov, ked laska a prvy pohlad pretrvala...
existuje podľa mňa, sííce som ju sama nezažila, ale kamarátka áno a verte tomu, je to tak ..určite existuje, možno niečo ako zaľúbenie, možno neskor láska, možno ..ktovie
Suhlasim s nazorom, ze si dvaja ludia mozu na prvy pohlad "padnut do oka". Ale myslim, ze tu este nemoze byt o laske ani reci. Nedokazal by som cudzej babe po par minutach povedat, ze ju lubim - to sa neda, bolo by to klamstvo. Laska predsa nie je to, ked sa mi niekto paci, ale to, ze tu osobu lubim!!! A to prichadza az casom, ked sa lepsie spozname, zblizime, nieco pekne spolu prezijeme a pod. Lasku musi clovek vidiet srdcom a nie ocami - preto myslim, ze laska na prvy pohlad nemoze existovat.
Dada161: Prepac, ale nehovoril by som o laske na prvy pohlad, ked sa ti zapaci nejaky chalan a on o tom mozno ani nevie. Laska musi byt vzdy medzi dvomi.
Mne osobne sa na prvy pohlad zapacila moja terajsia priatelka. Po nejakom case sme sa dali dokopy a uz sme spolu par rokov. Ale to, ze medzi nami vznikne laska sa nedalo povedat hned na zaciatku
Treba sa zamyslieť nad tým, čo beriete pod pojmom Láska. Podľa mňa je to keď sa dvaja milujú... dá sa na prvý pohľad niekoho milovať? Iba vo filmoch...
možeš sa zalubiť do niekoho na prvý pohľad,ale krajšie je ľubiť niekoho koho nejaky ten čas poznaš.hoci je to možno aj o niečo ťažšie,lebo ho ľubiš aj s jeho chybami.
Ja si myslim, ze laska na prvy pohlad existuje, pretoze ju prave prezivam. Ked som toho "dotycneho" videla prvykrat citila som, ze je tp presne ten typ chalana, ktoreho som chcela a cim viac som sa o nom dozvedela tym sa mi vsetko potvrdovalo
Hm podla mna laska na prvy pohlad nie je... clovek sa nam moze na prvy pohlad len zapacit a zalubime sa ale ludia si mylia lasku so zalubenostou... lasku mozeme citit k cloveku ktoreho dlhsie pozname ktory nam vyhovuje po vsetkych strankach a zalubeni mozme byt do hocikoho kto je pekny resp. kto je pekny podla nas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Skor zalubenie ak sa to da tak nazvat....
Neviem ....
Pochybujem o tom
a prvy dojem vzdy klame...
psssst
laska na prvy pohlad je len hlupe pobluznenie vyzorom dotycneho...
a zalubit sa da do niekoho koho uz poznas nejaky ten cas
Dada161: Prepac, ale nehovoril by som o laske na prvy pohlad, ked sa ti zapaci nejaky chalan a on o tom mozno ani nevie. Laska musi byt vzdy medzi dvomi.
Mne osobne sa na prvy pohlad zapacila moja terajsia priatelka. Po nejakom case sme sa dali dokopy a uz sme spolu par rokov. Ale to, ze medzi nami vznikne laska sa nedalo povedat hned na zaciatku