Z nudy po dlhom case som pozerala dnes telku...a isiel tam jeden film...bolo to o dievcati ktore malo proste vo vsetkom stastie a na jednom vecierku ho stratila tym ze pobozkala jedneho chalana a to stastie sa prenieslo na neho...ako ten film bol cely odv
ked sa nahodna udalost skonci tak ze niekto z toho ma prospech tak mal stastie... lepsia otazka teda je ci existuju nahody alebo je vsetko osud, ale to nik nevie ze?
ten film bol fajn a stastie urcite je ale v takom podani ako vo filme to urcite nebude, to by som ani nechcela lebo ani bozkavat by som sa nemohla pretoze by mi to stastie vzali, koksoo
šťastie existuje, ale myslím len pocit, ktorý prežil aspon nachvílu každý z nás.
Otázkou skôr je, že prečo sa niekomu obrazne lepí smola na päty celý život a niekto prežije svoj život úplne pokojne,všetko mu vychádza nič vážne ho nepostrehne.Samozrejme že existuje aj niečo medzi tým, niekto má raz smolu, inokedy sa mu darí.
Ale tu sa skôr naskýta otázka, že prečo je to tak a či existuje osud, boh a podobne.
kedysi davno, ked este fungovalo slovenske bbc, tak tam davali taky priklad...
si v banke, ktoru prepadnu lupici a postrelia ta do ramena. No a clovek "stastny" to zoberie tak, ze "ake mam stastie, mohli ma trafit do hlavy"... No a clovek "smoliar" tu istu udalost zoberie tak, ze "aku ja mam smolu, preco trafili akurat mna"...
Takze stastie/smola je len a len o tom, ako clovek udalosti okolo seba vnima... To iste, co je pre jedneho stastim, moze byt pre druheho smolou... prave preto, ze si to tak berie...
zastávam názor, že človek je tak šťastný, ako chce byť... je jedno, či je sám, alebo s priateľmi... šťastný človek má aj v živote šťastie, lebo tým že je šťastný sa nabíja pozitívnou energiou a preto mu v živote veci vychádzajú... sú to aj moje skúsenosti, kedysi som mala depresie a nič sa mi nedarilo, nosila som v sebe negatívnu energiu a neverila, že sa mi niečo podarí. dnes chodím okolo všetkého s úsmevom, keď aj náhodou prehrám sa usmejem a idem ďalej... cítim sa dobre a aj ľudia okolo mňa sa cítia dobre... a to čo chcem, to mám a to mi vychádza, nad ničím sa nemusím trápiť... každý deň mám chuť skákať po plafón od radosti a mám k tomu aj svoje dôvody... takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Keď sa niekto sústredí na to, čo sa mu darí a tým pádom sa mu darí ešte viac, má šťastie.Pretože on to tak vníma a tak pôsobí na ostatných.
Fuj, ako keby som citovala z The Secret.
Otázkou skôr je, že prečo sa niekomu obrazne lepí smola na päty celý život a niekto prežije svoj život úplne pokojne,všetko mu vychádza nič vážne ho nepostrehne.Samozrejme že existuje aj niečo medzi tým, niekto má raz smolu, inokedy sa mu darí.
Ale tu sa skôr naskýta otázka, že prečo je to tak a či existuje osud, boh a podobne.
ja som stastie nikdy nemala...vsetko co mam v zivote som si vydrela sama
si v banke, ktoru prepadnu lupici a postrelia ta do ramena. No a clovek "stastny" to zoberie tak, ze "ake mam stastie, mohli ma trafit do hlavy"... No a clovek "smoliar" tu istu udalost zoberie tak, ze "aku ja mam smolu, preco trafili akurat mna"...
Takze stastie/smola je len a len o tom, ako clovek udalosti okolo seba vnima... To iste, co je pre jedneho stastim, moze byt pre druheho smolou... prave preto, ze si to tak berie...
nuz a ci moze existovat...myslim ze hej ale ako optimista si myslim ze ho mame kazdy len nie kazdy si ho vsima aj na sebe
VOLTAIRE
niekedy som nespokojná s celým svojím životom a niekedy,keď len tak sedím na balkóne,si poviem : "čo mi vlastne chýba"?