neviem daktorí ľudia tam trávia enormné množstvo času a vypisujú a všetko riešia cez nástenku ale ich vec..ako facebook má výhodu v tom, že tam môžem mať priateľov z celého sveta všetkých v jednom "priečinku" a keď ma zaujíma čo majú nové tak sa im pozriem na nástenku (teda ak tam prispievajú), no má to nevýhody v podobe vírusov, deciek čo tam hádžu všakovaké fotky v spodnom prádle len aby ich dakto likoval a že tam trávia ten čas, ktorý by mohli úplne inač využiť
Facebook vyzerá tak nevinne... Komunikácia s priateľmi... Je to k smiechu... 1. Je to databáza ľudí, keď sa raz prihlásiš, niečo o sebe napíšeš, uploadneš fotky, už nikdy to nevrátiš späť. 2. Stačí sa zamyslieť nad spojitosťou google pictures a facebookom. Málokto si to uvedomuje, ale je hrozné, že v blízkej budúcnosti (v menšom merítku už dnes) dokáže človek vyhľadať pomocou google pictures človeka, len podľa jeho snímky.. A za to vďačíme facebooku. 3. Takmer kompletný zoznam informácií o registrovaných, určite dobre poslúži "vyšším organizáciam". Nehovoriac o tom, že kto si zaplatí dozvie sa.. Všetko sa dá kúpiť, ak to existuje... A bohužial informácie sa rozrastajú.. Týmto nechcem povedať, že je facebook vyslovene zlý, pretože medzi jeho obrovské klady patrí jednoduchosť udržiavania vzťahov a kontaktov, ktoré môžu byť pre nás niekedy prínosné.. Chcem len povedať, že je dobré rozmyslieť si, čo o sebe, rodine a priateľoch zverejníme. Takže aby som sa vyjadril k hlavnej myšlienke diskusie, tvrdím, že facebook má viacej nevýhod, ako som objasnil vyššie.
nestoji, som tam len kvoli tomu že moji priatelia su tam-lahsie sa s nimi spojim ako mobilom a takisto ak sa planuje nejaka udalosť znova sa o tom dozviem len na Fb....každopadne sa tešim ked v novembri končne pojde k zemi aspon sa konečne rozbehne G+
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
..kvak..
btw fb je dobra vec, neriesim ludi co su proti ..100ludi sto chuti.
ti dam kinderk ale nehnevaj sa kto chape vyhody google+ hlavne pochopil zvratenost facebooku ma naozaj narvch...
clovek si musi zalozit ucet na kazdej kravine ktora je " v mode" ?!..
ked nik neznal G+ a mal fb,nikomu ani nechybal. = its useless.
no vysvetli na vyhody G+
nam, obycajnym ludom. co maju pod vrch