Tak ma napadlo, vo filmoch, knihách, ale aj v skutočnom živote, keď niekto potrebuje o niečom nachvíľu porozmýšľať alebo vypnúť, a je to fajčiar, odíde si zafajčiť. Je to taká chvíľka pokoja (alebo viac) v stresujúcom dni.
ja ako nefajciar nepocitujem ziadnu potrebu vypnut a pomoct si nejakou cigaretou.. tato potreba zjavne vznika len u fajciarov popripade si mozno niekto da kavu, caj, jointa.. co ja viem..
no ano moznosti je vazne vela...alb nefajciar moze drzat vonnu tycinku a tvarit sa ze fajci..ale vo filmoch to vyzera tak akcne ked niekto tak zamyslene fajci
čaro fajčenia je práve v tom rozmýšľaní aspoň u mňa .. vo veci je to že človek vykonáva činnosť (fajčenie) a pritom rozmýšľa .. nájde si proste čas na fajčenie a rozmýšľa pritom .. nefajčiar si musí nájsť najakú inú činnosť .. buď si ľahnúť alebo zapnúť muziku alebo niečo podobné
Bol tu vysloveny pekny nazor. POkial ja fajcim, povecsinou nemam co robit, tak rozmyslam. Je to celkom haluz. Za den vyfajcim xxx cigariet, takze mam xxx casu rozmyslat.
K zakladatelovi.
Neber to tak, ze cigareta nam dava start a stop rozmyslania. Ked rozmyslam nad niecim vaznym, fajcim cigaretu velmi pomaly, ked len tak, tak ju stiahnem zachvilu. Ked potrebujem nieco riesit, dam si 2 - 3 za sebou. Proste je to tak...
Celkom potesili odpovede, niektori to fakt vystihli, mozno zacnem fetovat vonne tycinky ale skor to vyzera tak ze si dam nieco na pitie a kym nevypijem, nebudem robit nic. maximalne rozmyslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
no postavi sa pred dvere a kuka na hviezdy
Krute...
ach jo... toto sa bude chciet zamysliet... pojdem si zapalit a poviem vam vysledok
su samozrejme aj ine pripady, ale su minoritne...
a ako nefajciar sa prikladam k ygorovi a tak...
Taka nahrada cigy by mohol byt zachod. Na zachode sa inac bezne riesia problemy
K zakladatelovi.
Neber to tak, ze cigareta nam dava start a stop rozmyslania. Ked rozmyslam nad niecim vaznym, fajcim cigaretu velmi pomaly, ked len tak, tak ju stiahnem zachvilu. Ked potrebujem nieco riesit, dam si 2 - 3 za sebou. Proste je to tak...