Záleží od toho ČO
napríklad nevidím význam vo fajčení tabaku.. niekoho to vraj ukľudňuje, skúšal som to, no na mňa to nejak nezaberalo keď som bol v strese alebo nervózny.
Tráva, to je iná vec... síce, fajčená moc účinok tiež nemá, to jej treba vyfajčiť veľa.
Ale tak nevravím že kto fajčí je sprostý, je to osobná vec toho človeka a fajčiar, rovnako človek čo nefajčí, môže aj nemusí byť sprostý.
Fajčia preto lebo si niečo kompenzujú.. nech mi nikto nehovori že to robia len tak z nudy a pod. Ale nikoho neodsudzujem, fajčiari mi nevadia. Bolo by však pekné keby sa snažili niečo s tým urobiť a ešte krajšie keby problémy a stres riešili celkom inak
@m1k1c3k ved aj to je fajčenie. ale áno, bongo je ovela efektívnejšie ako joint ale ultimátna účinnosť je pri vaporizéri. ak niekto húli dosť, tak sa mu to určite oplatí kúpiť, može tak dosť ušetriť. » www.iolite.com/our-vaporizers/...
@asceticjunkie ja by som vaporizáciu napríklad neodporúčal, mal som možnosť duchtiť cez asi 450 € king vaporizér a okrem toho, že je to výrazná strata materiálu (dokonca výraznejšia ako pri jointe) to stálo za hovno...určite radšej dáky dobrý hash a spraviť si suchý drink, alebo fino...proste fino mi príde ešte podstatne účinnejšie ako klasický vodný bong...aspoň v dĺžke účinku...
toto je tak jebnutý statement až ma z toho srdce bolí
bývalý ťahal jednu od druhej a bol prvý na priimačkach na Karlovku @tosom neviem prečo ale začal fajčiť a prvý by tiež vedel byť keby sa hecol
Ja sa na tvoju osobu vulgárne nevyjadrujem ani nebudem. Nechápem akým právom ma takto urážaš keď je to bežná a aktuálna téma v spoločnosti. A obyčajné "Áno" "Nie" by bolo prìliš nudné, keďže je dnes tak skazená doba, respektíve mládež a ľudia čo zožrali všetkú múdrosť sveta.
@openmindedfreak strata? tak to teda ťažko. to bol nejaký nekvalitný alebo pokazený. podla mojich skúseností stačí vo vaporizéri polovica toho čo v jointe pre dosiahnutie tých istých účinkov.
bohuzial istym sposobom si to o vsetkych fajciaroch myslim. Ano mam kamaratov co fajcia a netvrdi ze su preto uplne blbi nedostatocne inteligentni ale ano pridu mi istym sposobom sprosti a aj im to vzdy poviem. DObrovolne nicit zivot sebe a zneprijemnovat ho ostatnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Boh vie čo si ty v jeho veku porábal
napríklad nevidím význam vo fajčení tabaku.. niekoho to vraj ukľudňuje, skúšal som to, no na mňa to nejak nezaberalo keď som bol v strese alebo nervózny.
Tráva, to je iná vec... síce, fajčená moc účinok tiež nemá, to jej treba vyfajčiť veľa.
Ale tak nevravím že kto fajčí je sprostý, je to osobná vec toho človeka a fajčiar, rovnako človek čo nefajčí, môže aj nemusí byť sprostý.
"
a aká potom má väčší účinok?
bývalý ťahal jednu od druhej a bol prvý na priimačkach na Karlovku
@tosom neviem prečo ale začal fajčiť a prvý by tiež vedel byť keby sa hecol
takže tak
Ja sa na tvoju osobu vulgárne nevyjadrujem ani nebudem. Nechápem akým právom ma takto urážaš keď je to bežná a aktuálna téma v spoločnosti. A obyčajné "Áno" "Nie" by bolo prìliš nudné, keďže je dnes tak skazená doba, respektíve mládež a ľudia čo zožrali všetkú múdrosť sveta.
cize ano, su sprosti:?: