ej dpče, a veruže hej... I´m sorry darling... Písal som z telefónu, nejak som si to nevšimol ale aj tak by ma zaujímalo aké značky sú najoblúbenejšie...
Bohužial áno. Kedysi som fajcil Marlborky. Potom som kradol mame Golďáše. Potom LMky ale tie mi prestali chutiť a teraz fajčím petry. Toľko k mojej fajčiarskej kariére
@smajdalf nie nechcem pre seba (ak by niekto chcel staci povedat ja sa rad obetujem... ) ale nik to tu nespomenul. Slimky je to na hovno ked musis tak silno tahat.... naj su CERVENE, light chutia tak divne....
@smajdalf si zvyknutý na hrubšie, čo ? ale tak ja som si kúpila krabičku len preto, že som mala ísť na žúrku a vedela som, že ak by som mala normálne cigy, tak by to bolo horšie tak som to vyriešila takto. lebo slimky sú pre mňa slabé. inak normal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
také niečo proste svojim zubom a vlasom nerobím
v poslednom čase westky .. z času na čas camelky sparty ... laky strajky ...
a... červene ... všetko (teda kamelky su žlte ale to je vynimka )
Prečo sa marskám hovorí že sú robotnícke?
biele Marlborrky.
@esus praveze marsky maju jeden z najlepsich tabakov a hlavne sa do nich nedavaju vselijake chemicke sracky ako do inych znaciek
Marsky krátke.