By ma tak zaujímalo, že čo všetko možné i nemožné, by ste si dali do vrecka ak by ste mohli. Ja by som si tam okrem iného určite napchala aj posteľ, a rozložila si ju kdekoľvek a kedykoľvek
ja by som tam dala malu mariu ked mala 3-5 rokov...teda nie malu mariu ale ten rozum svoj,lebo som zistila ze som sa odosobnila od toho co som bolaked sombola mala..to som nebola jato bol amala maria uz trepem znie to divneale mozno apson jeden clovek pochopi o comtocim
takže čo: začnem tým čo tam je a potom budem pokračovať ´dalej: perá, papier, vreckovky (tie veľké paxle tam dám rovno), mobil, peňaženku a teraz: kameru, počítač by som tam narval, obsah svojej školskej tašky, minivežu, celý ten stojan na cd/dvd plný, auto (v mojom prípade radšej bicykel, ke´d ešte nemám vodičšký), a náhradné vrecko v ktorom to všetko je ešte raz....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja by som tam dala malu mariu ked mala 3-5 rokov...teda nie malu mariu ale ten rozum svoj,lebo som zistila ze som sa odosobnila od toho co som bolaked sombola mala..to som nebola jato bol amala maria uz trepem znie to divneale mozno apson jeden clovek pochopi o comtocim
A schoval by som si tam pekne košatý strom
Ruku, ale nie svoju... Teda niekedy aj svoju : )