no pockaj..o tomto viem akurat to ze vsetky babatka maju modre oci, a neskor sa im bud sfarbia inak alebo ostanu modre..no ale kedze babatko nie si a ak naozaj nic nepozivas a meni sa ti farba len tak..no neviem
mne sa oči menia podla nálady.... ak mám den blbec a som anštvata su silno hnede ale ak je mi dobre a som štastna tak su viacej do zelena takže nei si ejdiná
18-melanín je pigment, ktorý okrem farby pokozky urci aj farbu oci.No a duhovka zacne melanin produkovat az neskor, preto bezprostredne po narodeni mame vsetci modre oci..neviem ale ako dlho trva ten stav..
huh,ináč aj ja mám taký pocit,že sa mi niekedy mení farba očí. Niekedy sú modré,niekedy sivé a párkrát sa mi stalo,že boli zelené... teras sú také svetlo modré,no skôr sivé.. .
mne sa to tiez ako tak meni iny otien neviem si to vysvedtlit ale tak, ze mam jeden den modre a potom hnede tak to nie iba cisto tien a tak torskus farbene ale to mam tak mdorosvivomodre takze iba tieto farby sa tam striedaju.
tak ja som nejako nespozorovala,ze by sa mi nejako extremne menila farba oci.. teda raz sa so mnou jeden typek hadal ze mam cierne oci bo fotku co som jednu mala ,tak to tak vyzeralo .. a to som ani nemala nejake ze sosovky,alebo co..ani som nic toxicke nepila..ani nejedla..proste svetlo robi tiez dost
a este ma napadlo ze jedna trubka sa so mnou hadala ze musim nosit sosovky farebne,kedze farba oci ake mam ja ,ze taka modra neexistuje ..pritom farebne sosovky som ani este nevidela nieto este ich sama nosila
ja mam hnedozelené oči...ked mi do nich svieti slnko ,tak su zelené a ked som v normálnom svetle tak su hnede... takže neviem... možno to u teba robí aj svetlo, alebo niečo berieš hihihih
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ak sama, tak zmen dilera
ja som mala oci najprv zelene a teraz sa mi tam pri sosovke priondila hneda farba...
Ja som mala hnede a teraz mam uz zevraj zelene
Ale najkrajsie mam ked som opita a chora.Lesknu sa.Krasa
a este ma napadlo ze jedna trubka sa so mnou hadala ze musim nosit sosovky farebne,kedze farba oci ake mam ja ,ze taka modra neexistuje ..pritom farebne sosovky som ani este nevidela nieto este ich sama nosila
haluze