ja mam vsetky steny biele, ale keby bolo na mne hned by som vsetko vymalovala haa ja som aj chcela, ze pojdem studovat bytovu architekturu, ale musela by som rysovat a to je nad moje sily, ale furt sa o take veci zaujimam a prednedavnom som nasla niekolko clankov o farbach a aj take veci, ze ako posobia aj aky ludia uprednostnuju ake farby a podobne hovadiny..celkom supa ja nemam nejaku oblubenu farbu, ale izbu by som si dala vymalovat na oranzovu taku do zlta a k tomu zltu alebo zelenu alebo rovno oboje a keby ne to tak nejaku slabu fialovu asi
ja mám bielu izbu so zeleným nábytkom už od... dlho. keďže ja o chvíľu & domu vypadnem a moju izbu preberie sestra tak mi to je už jedno aj tak tu len spím ...
Okrem toho, že to má občas pozorovateľný vplyv na náladu človeka tak na podobných veciach je položená stratégia mnohých firiem, napr. McDonald's ktovieako zistili, že žltá v kombinácii s červenou v ľuďoch evokuje hlad, tak si dali také logo ...
A nie sú to len farby, kvôli podobným veciam ti často hrajú v nákupných centrách nejaké popové shity, aby sa človek vac uvoľnil a dal svojim peniazom voľný priechod Teraz na vianoce to bude asi o to badateľnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aj okná
ja farby neriešim, na to mám mamu
to aby mali ludia čo robiť, tak si vymysleli takéto kraviny
Ver tomu, že určitý vlpyv to má
Okrem toho, že to má občas pozorovateľný vplyv na náladu človeka tak na podobných veciach je položená stratégia mnohých firiem, napr. McDonald's ktovieako zistili, že žltá v kombinácii s červenou v ľuďoch evokuje hlad, tak si dali také logo ...
A nie sú to len farby, kvôli podobným veciam ti často hrajú v nákupných centrách nejaké popové shity, aby sa človek vac uvoľnil a dal svojim peniazom voľný priechod Teraz na vianoce to bude asi o to badateľnejšie
a ked idem nakupovat, nakupim to co chcem..a nakupim za tolko, kolko mam k dispozicii..