Nechcel, ba dokonca by som chcel este vacsiu emancipaciu zien. Teraz je to tak, ze zeny sa tvaria emancipovane len ked im to vyhovuje, pri tom stale chcu tazit z dogiem kedy chlap musi robit vsetko a prvy a zena sa len zvezie.. a netvarme sa, ze to tak nie je..
@onomatopofajci proti nerovnopravnosti si len na papieri (bridzi), mas zatrpknute nazory ako 40 rocny chlap, ktory mal len same zenske co ho vyuzivali.
nie čo ste ..v.ed tam muž narába so ženami ako so slúžkami, ktore nie sú nič iné len mašiny na rodenie detí-kde odpor voči tým zákonom znamená to isté čo prostitúcia..kto pozná knihy Upálená zaživa, Púštny kvet tak vie čo hovorím..alebo kto si "náhodou" aspon raz pozrel Sultána..nechcela by som to zažiť..a zas brutalne feministky ktore asi naviac zo všetkého schvaľujú potraty(akože oslobodnie) a to že sa tvária ako muž tiež nemusím
twnto nadpis by nemal byt feminizmus ale muzsky sovinizmus, lebo ty evidentne sovinista si
a nie, nechcem take zriadenie, som na technickel skole, jedina baba v rocniku a mam z tychto mladych muzov najlepsie vysledky.. dokaz toho, ze nie som stvorena len na to aby som stala v kuchyni
Nepoznám dôvod prečo by mali byť ženy niečo menej, mozgovú kapacitu máme rovnakú, obe pohlavia majú svoje plusy aj mínusy takže spolu sa pekne dopĺňame.
@carbonevo čítala som o tom aj knihy,aj filmy som videla...aj z rozprávania..a vlastne táto neznášanlivosť vo väčšine prípadov vychádza z islamu - kde napríklad za sex a dieťa pred svadbou je trestaná žena-muž ktorý ju oplodnil zato neznáša žiadnu zodpovednosť a vykašle sa na ňu a hociktorý muž z jej rodiny-povedzme strýko ju môže zabiť za to aby ubránil česť rodiny..a viem len z rozprávania..ženy v týchto kultúrach väčšinou musia "držať hubu a krok" a len veľmi ťažko sa im podarí odísť do liberálnejších krajín v Europe alebo Amerike
@mariquittka su to kktiny co si citala ! s Islamom to nema nic spolocne, islam to zakazuje tak isto ako krestanstvo a ine nabozenstva, co pises o trestani zeny za sex, tak je tak isto trestany muz, ale je to viac menej ako sem na slovensku alebo v europe .... milenec vyjebe zenu a ak sa na nu vysere ... tak zena trpi s dietatom.. sak skus mat dieta bez svadby na nejakej zapadlej dedine, stare babky ta ohovoria od hlavy po paty a este ta aj pohankou spravia .. to iste je aj tam proste ... spolocnost to neuznava, ale nie je to pravda ze zabijaju zeny zato ... aj ked uz si viac menej zivot stym znicia, lebo o take nikto nema zaujem ... a ano je to velka hanba pre rodinu, ale zabitie zeny zato je uplny extrem. To mas tak isto ako ked fetacka mama predala svoje dve male deti aby si mohla kupit drogy
( teraz tiez budeme takto slovakov odsudzovat, ze su vsetci fetaci a predavaju svoje deti pre chlast a drogy ?)
"ženy v týchto kultúrach väčšinou musia "držať hubu a krok" " ..... neviem kto ti to narozpraval pravdou je vsak ze zeny si snazia udrzat svojich muzov a su oddanejsie manzelovi, ktory ma posledne slovo v rodine ... ale zasa nie kazdy druhy sobas v tych krajinach konci rozvodom ako sem na slovensku
A pochybujem ze je vela arabskych zien, ktore by same chceli odist do krajin europy alebo ameriky
@carbonevo noo viem..slobodne matky to majú ťažké všade a o to horšie tie ktore boli znásilnené a nikto im neverí ale lepšie povedané nechce veriť a ani to neni žiadna výhra predsa je lepšie ked sa o dieťa stará matika aj otec..konkretne tento príbeh(oni tvrdia že je skutočný ) bol v knihe Upálená zaživa..to dievča tuším zachránila nejaká charitatívna organizácia » www.martinus.sk/?uItem=25782...
čo ja viem tak napríklad indovia sa k ženám správajú až neuveritelne kruto... žena tam práva prakticky nemá, jediné právo čo majú je vážiť si manžela, ktorého ani nepozná, keďže si ju kúpil cez inzerát v novinách... ženy sú tam tvrdo trestané za naprosté banality a tak isto deti (hlavne dievčenského pohlavia) už od 12 rokov sa nesmie sama pohybovať po byte, lebo by ju brat, alebo otec mohol znásilniť, pritom by ho nečakal žiaden trest... a to je len malé percento toho čím všetkým musia indické dievčatá prechádzať... (ak sa stane napr. vdovou, rovno sa môže odstreliť, všetci ju zavrhnú a dávajú to jej za vinu, nemá právo si nájisť niekoho iného, jediné čo jej ostáva život osamote, alebo napríklad otec nemá dostatok peňazí na veno, dcéra sa buď obesí alebo upáli zaživa a to sa deje v indii bežne... aj keď to už zakázali... no stále sa to deje okrem iných krutostí...
@rollo111 neviem ti fakt povedat o indii a ich kulture lebo fakt o nej velmi malo viem ... ale neveri sa mi ze az tak zle sa zaobchadza z zenami v tejto krajine, mozno u tych chudobnejsich vrstvach ... ale zeby az do takej chorej miery ?
tak tomu ver že to tak je, poznám celú históriu indie a dodnes sa takto správajú k ženám... v indii sú práve bohatý tý najkrutejší... ale je to celkovo mentalita indických mužov, sú už od malička vychovávaný k pohŕdaniu ženou, pre nich je to len tovar s ktorým si môžu robiť čo chcú, podla jeich slóv im na to dáva právo samotný boh...
tak arabske krajiny su na tom vazne zle nikdy by som nechcela aby toto nastalo aj tu myslim si ze ani jedno pohlavie nema pravo sa nad to druhe povysovat ..
@feichang nevieš čítať? na začiatku som napísal, že som proti nerovnoprávnosti. ja mám rád ženy, len niektoré nie. feministky a tých je čoraz viac - stačí kukať STV 1
@rollo111 a ty na mňa pôsobíš hodne feministicky. a pozri sa, na akej úrovni sú Spojené Arabské Emiráty a Slovensko. tam sú všetci šovinisti-aj keď slabší o niečo ako v iných arabských krajinách, ale sú.
najprv som chcela napisat nieco k @34 , ale eeeh ...
potom k @37 , ale eeh .. chlapce, vobec nas nepocuvas. a vidim, ze moje slova sa k tebe vobec nedostavaju, tak ja to pre dnes vzdavam a idem radsej spat.
@rollo111 "Nemôžeš nás naozaj nenávidieť, pretože kapela je skutočná. Bez ohľadu na to, či sa ti páčime alebo nie, budeme pokračovať a stále robiť to, čo sa nám páči...chceme pokračovať vo veľkom dobrodružstve zvanom Guns n´Roses a hovieť si. Chlastať a drogovať. A ošukať hodne báb, pretože ženy treba jebať."
Toto je pre všetky feministky a moralistov od Guns - ešte za mladi.
@rollo111 no tak to ťa obdivujem, že chlastáš a húliš prvú ligu. ja ešte mám čo robiť, aby som sa pridal k legendám ako guns. ale snažím sa. a moralizmus nech ide do piče. život sa má užívať.
a reči o láske k ženám si nechaj, lebo všetko je len o pudoch a prirodzenosti. láska neexistuje, sú len hormóny a pudy. je len sex. nie láska a pičoviny o tom ako každej ide o vnútro a podobné kecy. pán Freud mal pravdu.
neviem čo si čítal no Freudova teoria sexuality bola už od zakladu mylná, len otvorila otázky ktoré dovtedy boly tabu...a konečne sa nimi niekto začal zaoberať, Freud bol len začiatok teorie sexuality a ako sa preukázalo mýlil sa...
@rollo111 nebola. ako pre koho. jebať na to. radšej si zahúliť a užiť si, nie kecať o láske a citoch a pičovinách na birdzi. keby všetci húlia, tak by bol mier a pokoj.
to je najväčšia pičovina čo si mohol vypustiť a keby všetci húlili, maly by sme preplnené psychiatrické zariadenia (kvôli čomu myslíš že je väčšina na psychiatrii, kvôli pervitínu, heroínu...? omyl, práve kvôli bezhlavému bongovaniu...) pre mňa je marihuana srdcová záležitosť no nechel by som aby ju zlegalizovali, preto že nie každý knej pristupuje z rozumom...
@rollo111 kde som napísal, že chcem aby ju zlegalizovali?
ja chcem, aby každý húlil, lebo je to lepšie ako teraz, keď každý chlastá- nehovor, že na Slovensku to tak nie je.
ja tiež húlim, niekedy každý deň, niekedy raz za týždeň. a keď sa to nepreháňa je to v pohode. síce človek viac zabúda a tak, ale to nie je niekedy na škodu.
a ten, kto si ju chce dať, tak si ju dá. tomu ver. a tí čo by to nezvládli, tak by boli zavretí a bol by pokoj.
Ženy majú mať rovnaké práva ako muži, ale v manželstve má byť hlavou rodiny muž a nie žena. Kým si toto žena neuvedomí, nebude štastná, iba si to bude nahovárať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nie, nechcela.
kedysi ste nemali právo si ani povedať názor A nie to ešte urážať niekoho
@7 O__________________________________________________O
@onomatopofajci proti nerovnopravnosti si len na papieri (bridzi), mas zatrpknute nazory ako 40 rocny chlap, ktory mal len same zenske co ho vyuzivali.
nájdi si v slovníku čo to znamená.
@tommyhot
...áno ešte väčšia empancipácia by sa zišla..napr. čo sa týka platov
a nie, nechcem take zriadenie, som na technickel skole, jedina baba v rocniku a mam z tychto mladych muzov najlepsie vysledky.. dokaz toho, ze nie som stvorena len na to aby som stala v kuchyni
zakladatelovi tohto fóra z toho tepla asi riadne jebe -.-
Nepoznám dôvod prečo by mali byť ženy niečo menej, mozgovú kapacitu máme rovnakú, obe pohlavia majú svoje plusy aj mínusy takže spolu sa pekne dopĺňame.
( teraz tiez budeme takto slovakov odsudzovat, ze su vsetci fetaci a predavaju svoje deti pre chlast a drogy ?)
"ženy v týchto kultúrach väčšinou musia "držať hubu a krok" " ..... neviem kto ti to narozpraval pravdou je vsak ze zeny si snazia udrzat svojich muzov a su oddanejsie manzelovi, ktory ma posledne slovo v rodine ... ale zasa nie kazdy druhy sobas v tych krajinach konci rozvodom ako sem na slovensku
A pochybujem ze je vela arabskych zien, ktore by same chceli odist do krajin europy alebo ameriky
absurdnejšiu myšlienku som už dávno nečítala
akože lepšie postavenie žien môže za zhoršenú spoločnosť? sorry ale to je tak odveci, že na to sa ani nič rozumné nedá povedať
čo ja viem tak napríklad indovia sa k ženám správajú až neuveritelne kruto... žena tam práva prakticky nemá, jediné právo čo majú je vážiť si manžela, ktorého ani nepozná, keďže si ju kúpil cez inzerát v novinách... ženy sú tam tvrdo trestané za naprosté banality a tak isto deti (hlavne dievčenského pohlavia) už od 12 rokov sa nesmie sama pohybovať po byte, lebo by ju brat, alebo otec mohol znásilniť, pritom by ho nečakal žiaden trest... a to je len malé percento toho čím všetkým musia indické dievčatá prechádzať... (ak sa stane napr. vdovou, rovno sa môže odstreliť, všetci ju zavrhnú a dávajú to jej za vinu, nemá právo si nájisť niekoho iného, jediné čo jej ostáva život osamote, alebo napríklad otec nemá dostatok peňazí na veno, dcéra sa buď obesí alebo upáli zaživa a to sa deje v indii bežne... aj keď to už zakázali... no stále sa to deje okrem iných krutostí...
@onomatopofajci
prial by som ti aby si sa v budúcom živote narodil ako indické dievča v chudobnej rodine...
tak tomu ver že to tak je, poznám celú históriu indie a dodnes sa takto správajú k ženám... v indii sú práve bohatý tý najkrutejší... ale je to celkovo mentalita indických mužov, sú už od malička vychovávaný k pohŕdaniu ženou, pre nich je to len tovar s ktorým si môžu robiť čo chcú, podla jeich slóv im na to dáva právo samotný boh...
Vidno aké sú niektoré ženy.
Na začiatku viditeľne napíšem, že som proti nerovnoprávnosti a ony tu pičujú, že som šovinista a čo ja viem.
Vravím len, že by ste mali byť spokojné a nepičovať furt a sťažovať sa.
vždy čítam medzi riadkami a ty na mňa pôsobíš hodne šovinisticky...aj keď tvrdíš opak
potom k @37 , ale eeh .. chlapce, vobec nas nepocuvas. a vidim, ze moje slova sa k tebe vobec nedostavaju, tak ja to pre dnes vzdavam a idem radsej spat.
že feminista... skôr si vážim dievčatá...
a čo má životna úroveň s tým že sa kruto správaju k ženám...
Toto je pre všetky feministky a moralistov od Guns - ešte za mladi.
ty trúba a čo to ma so mnou spoločné...
ten citát je ako vystrihnutý z môjho života a som hrdý nato že som moralista...
a reči o láske k ženám si nechaj, lebo všetko je len o pudoch a prirodzenosti. láska neexistuje, sú len hormóny a pudy. je len sex. nie láska a pičoviny o tom ako každej ide o vnútro a podobné kecy. pán Freud mal pravdu.
to je už minulosť...
neviem čo si čítal no Freudova teoria sexuality bola už od zakladu mylná, len otvorila otázky ktoré dovtedy boly tabu...a konečne sa nimi niekto začal zaoberať, Freud bol len začiatok teorie sexuality a ako sa preukázalo mýlil sa...
to je najväčšia pičovina čo si mohol vypustiť a keby všetci húlili, maly by sme preplnené psychiatrické zariadenia (kvôli čomu myslíš že je väčšina na psychiatrii, kvôli pervitínu, heroínu...? omyl, práve kvôli bezhlavému bongovaniu...) pre mňa je marihuana srdcová záležitosť no nechel by som aby ju zlegalizovali, preto že nie každý knej pristupuje z rozumom...
ja chcem, aby každý húlil, lebo je to lepšie ako teraz, keď každý chlastá- nehovor, že na Slovensku to tak nie je.
ja tiež húlim, niekedy každý deň, niekedy raz za týždeň. a keď sa to nepreháňa je to v pohode. síce človek viac zabúda a tak, ale to nie je niekedy na škodu.
a ten, kto si ju chce dať, tak si ju dá. tomu ver. a tí čo by to nezvládli, tak by boli zavretí a bol by pokoj.