Včera som si pozrela tento film a tak trochu som sa začala báť či sa tato časť dejín nebude opakovať príchodom utečencov. Počula som už toľko špekulácií o tom že vojna ktorá tam vznika ma iné opodstatnenie a to aby zničili celú Európu.... Čo vy na to ???
Je dosť možné,že ide o destabilizáciu Europy,tak aby v nej zavládol chaos,a taktiež si chcú podmaniť niektoré krajiny na blízkom východe a severnej afrike. Kto je za tým všetkým,to však môžme len tipovať...
@bunnyboy poslednú dobu sa toho dosť bojím .... JA nechápem že či sa ľudia nepoučili..veď koľko ľudí zomrelo zbytočne. Nechcem si predstaviť že žeby niečo také prišlo znova.
pokoj nebude, kym nejaka zo supervelmoci (pozdravujem usa) nedosiahne svoje = uplnu nadvladu. je to sice dost pochmurna predstava, ale vzhladom na fakt, ze ludia su pijebani a vzdy budu chciet kradnut hracky z kamaratovho pieskoviska je to asi to najmensie mozne zlo. radsej budem zit vo svete, kde ma sice vsetko pod palcom krajina, kde by zaratanie opic do vypoctu priemeneho iq vyslednu hodnotu zvysilo, ale zato s istotou, ze budem mat svaty pokoj, nez v momentalnej situacii. kym je co komu brat, vojny proste budu.
mna pianista nebavil, preto ani nechapem pointu pribehu, no co sa tyka cernochov ilegalne prichadzajucich do Europy, boli pozvani s tym, ze sa o nich postaraju, bol to len politicky tah, lebo ich nechcu a zatvaraju si hranice a obmedzuju ich pristup, ale hraju tam ulohu hlavne organizacie prepravujuce ilegalov, vzhladov na ich obrovske pocty, zarabaju na tom pomerne lahko a dostavaju z EU fondov prispevky, takze niet sa co divit, ze sa do Europy tam rychlo dostavaju. Ci bude vojna, no dovody na to mame viacere, ale v prvom rade treba robit opatrenia a to aj take, ze vystupit z EU, co sa bude diat potom, to je na odbornikoch, avsak nie je to nieco, co by nas malo obrat o slobodu, naopak EU obmedzuje slobodu slova ako sme sa presvedcili, silou pretlacia svoje kvoty... preto je nutnostou zabranit zverstvam a nepodporovat mocnosti na zapade, nezabudajte, ze ich politici budu kopat za svoj tim (narod) a tak by mali mysliet aj nasi politici co sa tyka medzinarodnych vztahov... a prosim ta nebud naivna, ludia boli, su a budu vzdy kokoti
už by ste vy naivní, ktorí si myslíte, že ľudia sa poučia zo svojich dejín, mohli pochopiť, že ľudia sa keď tak vedia poučiť zo svojich chýb, ale nikdy nie z chýb niekoho iného, a nikdy nie z chýb, ktoré urobil niekto tak dávno pred nimi, že to nezažili a nepamätajú si to...
toľko na margo jednej poznámky, čo som tu zachytila, na margo prešpekulovanej vojny v sýrii ktorá sa spravila na to aby zničila chudákov v európe...radšej nič
@lenka714 No vzhľadom na to čo teraz už akože tí integrovaní moslimovia v Európe na svojich zhromaždenia prehlasujú sa môže opakovať to že niekoho z vašich dedov poleti na vozíku z balkoána rukami moslimákov podobne ako ten starý žid v Pianistovi lebo sa nevie zdvyhnúť...
@savvym No kvôli ich politickému ťahu sú štáty Európy vo väčšom ohrozeni ako za Tureckých výbojov.. To vypovedá o nekonečnej arogancii EU politických špičiek ak si chcú na ohrozovaní Europanov budovať politicku karieru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a bude najmenej polročná, (4-5mesačná), a najmenej - 40, - 60 ´C ! ;o
(v Bavorsku už pomaly mrznu v noci, na lúkach..)
toľko na margo jednej poznámky, čo som tu zachytila, na margo prešpekulovanej vojny v sýrii ktorá sa spravila na to aby zničila chudákov v európe...radšej nič