Filozoficka otazocka...preco ludia si nevedia uvedomit ze si kazia zdravie...???
ide o to...ze kazdy mlady tu teraz fajci, pije, droguje...atd..to nechem rozoberat..ale preco si nevie uvedomit ze to nieje pre neho dobre a ze mu to skodi... ked to tak zoberiete v dnesnej dobe dobre ze 10 rocne deti nam tu nechodia na mol... a zhulene..
To si na omyle. Osveta je dostatočná aby si to každý s čo i len štipkou inteligencie uvedomoval. Len v dnešnej dobe sa na to môže každý vyjebať, keď tu už dokážu ľudia jebať na čokoľvek, bez väčších morálnych či akýchkoľvek iných zábran.
veď ale ľudia si to uvedomujú... ale aj tak to robia lebo to prináša potešenie. kebyže máš celý život robiť len to čo je pre tvoje telo dobré, tak ješ len samé zdravé veci, chodíš skoro spať, nepozeráš telku, niesi na počítači...
podľa mňa si to uvedomujú že im to škodí len nevedia s tou závislosťou už nič robiť a asi im to robí dobre-a svoje podľa mňa spôsobuje silná protidrogová kampaň a propagácia zdravého životného štýlu ktorá práve naopak niektorých k tým drogám,alkoholu,cigaretám pritiahne-hlavne tie decká lebo zakázané ovocie najlepšie chutí
Oni si určite uvedomujú že to škodí zdraviu ale preto sa návykovým látkam hovorí návykové , lebo si na ne ludia navyknú a nevedia s tým prestať (čo je asi každému jasné). Preto je najlepšie ich ani len nevyskúšať.
tym mladsim ako 18 ide o frajerstvo - nic ine.+ este skusanie
a starsim uz viac o pozitok
urcite nebudem hadzat ludi ktori fajcia a piju a obcasne si zahulia do nejakeho vreca s narkomanmi a pijanmi co doma biju svoje zeny...
napr. ja - fajcim, ked je prilezitost pijem. nevidim v tom nic strasne zle. neverim proste tomu ze sa dozijem nejakych 70 rokov (zivot je potom aj tak o hovne), takze si uzivam zivot kym sa to da
@amonyx ako toto vobec mozes zadelit...ze mladsim ako 18 ide len o frajerstvo a nic ine, a starsim o pozitok...uvedom si, ze kazdy dospievame inak, kazdy zmyslame inak, to akoze hovoris ze keby mam 17rokov, 364 dni tak chcem byt frajerka hej ale dva dni na to uz je to ulpne o inom? hej ja viem, chytam ta za slovicka teraz, ale sam si to tak formuloval, co je dost od veci. Mozno sudis podla seba, alebo svojho okolia, no mnoho 17 rocnych je rozumensjich ako ich 20rocni kamarati, takze povedala by som, ze o vek tu az tak nejde. Je to u kazdeho individualane, aj v 20r slabsie osobnosti to mozu tiez robit pre frajerstvo takze negeneralizuj
no a k teme, zas je to individualne, ak si niekto napr. raz za mesiac vypije, nemyslim, zeby to malo az take fatalne dosledky na jeho zdravie a teda v tomto pripade ,,pozitok" jednoznacne vyhrava nad dosledkami ktore nie su nejak vyrazne, milion dalsich, kazdodennych veci priemernemu cloveku uskodi viac ako jedno opitie za mesiac
najsmutnejsie je,ze ti ludia si to uvedomuju...povedia si ze :aj tak raz zomriem ...a pokracuju dalej...ale ked naozaj v tridsiatich zomieraju na chorobu tak chcu zit, snazia sa vseliako zbavit choroby,len aby nezomreli.....to je najsmutnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Lenže komu hej, tak to ako keby si mu napísal "vyete" namiesto "viete".
a starsim uz viac o pozitok
urcite nebudem hadzat ludi ktori fajcia a piju a obcasne si zahulia do nejakeho vreca s narkomanmi a pijanmi co doma biju svoje zeny...
napr. ja - fajcim, ked je prilezitost pijem. nevidim v tom nic strasne zle. neverim proste tomu ze sa dozijem nejakych 70 rokov (zivot je potom aj tak o hovne), takze si uzivam zivot kym sa to da
no a k teme, zas je to individualne, ak si niekto napr. raz za mesiac vypije, nemyslim, zeby to malo az take fatalne dosledky na jeho zdravie a teda v tomto pripade ,,pozitok" jednoznacne vyhrava nad dosledkami ktore nie su nejak vyrazne, milion dalsich, kazdodennych veci priemernemu cloveku uskodi viac ako jedno opitie za mesiac