Asi ste prekvapení, že akurát ja zakladám takúto diskusiu. Ale všimol som si, že strašne veľa ľudí ma na svojich BIRDZ Webkách, medzi linkami Fináliu/Finalku, pri otvorení webu www.finalia.sk súdim, že asi zanikla/nemajú peniaze na webhosting atď... Čo to
Finália bola Rpg áno ..bola super....poznával si tam vela nových ludí a kecal s nimi formou Rpg ....mohol si sa aj niečo funnz učit....v učebniach ...mohol si ma)t vlastný život a tak
Iha som poctený, že veľký boss Mr. šéfisko Birdzu sa zaujíma o Finu.
Stránka zanila koncom februára, keď vypršala platnosť domény finalia.sk a keďže v tom čase bolo na Finálii tak povediac "rušno" (ehm, milí moji, naštvali ste ma týmí vašimi hádkami), som sa rozhodol doménu neobnoviť. V apríli doménu kúpil najväčší registrátor .sk domén na svete ako strategickú expirovanú doménu. Tzn, že na adrese www.finalia.sk ešte dlho žiadna RPG stránka nebude.
Vzhľadom na to, že komunita, ktorá na Finálii vznikla, stále žije (ešte furt sú tu stretká, kontakty na MSN či ICQ) tu však ešte stále existuje nádej, že Finália sa nám predsalen vráti. Ak hej, na www.finalia.tym.sk si to určite všimnete. Zatiaľ však nič nesľubujem (však máme skúsenosti s mojimi sľubmi).
V súčasnosti pracujem na grafike novej stránky. Keď bude hotový design, zvyšok sa už nejako správí, programovanie mi problém nerobí a nové veci, pravidlá a texty už mám dlho premyslené. Tak mi teda držte palce.
Ja už som takých stránok widela strašne weľa, dokonca aj ja som si vyrobila takú... ale unudila ma a zmazala som ju Teraz je strašne ľahké urobiť si stránku napr. na www.estranky.cz, www.blog.cz, www.websnadno.cz....
Ja som zbesnela keď Finália prestala fungovať, no proste je pre mňa veľmi dôležitá. Neviem čo by som bez nej robila, proste úplne najlepšia stránka. A RPG 4 EVER, to stále platí!
AHOJ... NASLA SOM FINALIU V GOOGLE A UZ DOST DAVNO VSADE PISEM ABY MI NIEKTO POSLAL POZVANKU A ZATIAL MI JU NIKTO NEPOSLAL !!! PROSIM POSLITE MI POZVANKU NA sandika.sutkova@centrum.sk ... SSTRASNE TAM CHCEM IST !! PROSIM !! JEDEN EMAIL VAS NEZABIJE !! PROSIM POSLITE MI POZVANKU !!! PROSIIIIIIIIIMM !!!!! sandika.sutkova@centrum.sk JA CAKAM !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Stránka zanila koncom februára, keď vypršala platnosť domény finalia.sk a keďže v tom čase bolo na Finálii tak povediac "rušno" (ehm, milí moji, naštvali ste ma týmí vašimi hádkami), som sa rozhodol doménu neobnoviť. V apríli doménu kúpil najväčší registrátor .sk domén na svete ako strategickú expirovanú doménu. Tzn, že na adrese www.finalia.sk ešte dlho žiadna RPG stránka nebude.
Vzhľadom na to, že komunita, ktorá na Finálii vznikla, stále žije (ešte furt sú tu stretká, kontakty na MSN či ICQ) tu však ešte stále existuje nádej, že Finália sa nám predsalen vráti. Ak hej, na www.finalia.tym.sk si to určite všimnete. Zatiaľ však nič nesľubujem (však máme skúsenosti s mojimi sľubmi).
V súčasnosti pracujem na grafike novej stránky. Keď bude hotový design, zvyšok sa už nejako správí, programovanie mi problém nerobí a nové veci, pravidlá a texty už mám dlho premyslené. Tak mi teda držte palce.
jooooo
Ten Durmstrang moze byt zaujimavy ale po 6 pokusoch registrovat sa prestavam hrat akekolvek RPG
(benci ja viem ze maturujes ale mohol si poslat aspon mail o neprijati vrrrr )