Každá finančná kríza neskončila inak, než vojnou...Myslite ze tomu tak bude aj teraz? O 4 roky ma byt koniec sveta tak povedal Nostradamus...zatial vsetko vychadza... Madari ako to vyzera chcu boj so Slovenskom...vsetko ide nejak dole vodou
nostradamus povedal vela veci... vsetko sa zatial iba s odstupom casu vykreslilo ako on napisal, ale nic sa NEPREDPOVEDALO... na zaklade jeho tvrdeni, ludskej predstavivosti a domyslavosti ludia prirovnali urcite udalosti a spajali ich s nostradamovimi predpovedami....
Pokiaľ ide o nostradama neviem či niečo také predpovedal a hoc viacerí si myslia, že vojna bude pretože už dlho bol v Európe pokoj, nie je to nič viac než len pocit. Pokiaľ ide o tie maďarské šovinistické prdy vypúšťané na území SR tak by som aj povedal, že to má čo dočinenia s pohybmi na burze, ale vojna ... nee ...
@5 daj priklad,lebo na nic take si nepomeniem. A ide o krizu na finnancnom trhu,dotyka sa to celeh osveta,nikto si v sucasnosti nedovoli vojnu,leb oby to nic neprinieslo,len dalsiu neistotu a chaos,ktory tu bol aj bez vojny.
@1 madari encu boj zo slovenskom XD to čo za pičovina XD ježiš ludia toto je politika madarskí politikovia sa vtieraju nato a EU robia take incidenty a cu nam zobrať slovensko
Neviem jemito fuk nwm kdo predpokladla pad dvojičiek XD
A ench už je koniec sveta aj tak si nič ine nezaslúžime hrozný je toto svet ale nádherný zároveň len ludia si ho navzájom kazia...
Suhlasim so @small_angel nevidel by som to tak katastroficky, proste nafukla sa bublina a ta teraz praskla. Porovnavat to s ciernym stvrtkom nie je zrovna na mieste, pretoze toto nie je az tak kriticke. A vojna? Neblaznite, ziadna nebude.
Otazka na vas: Ako vnimate konflikt v Izreali medzi Izrealcanmi a Palestincanmi, co sa stale strielaju? Kto to zacal??? NEVIETE....
Ako vnimate konflikt v Severnom Irsku, kto ho zacal???
V oboch pripadoch je vzajomna nenavist dvoch skupin obyvatelstva, ktore sa navzajom napadaju, utocia na seba, vybuchuju bomby, striela sa...
A polozim vam otazku: O desat-dvadsat rokov, ked nedajboze Madarske bomby budu vybuchovat na Slovensku a Slovenske bomby v Madarsku, kto v cudzej krajine bude vediet ze kto to zacal? Nikto... Obavam sa ze tu bude podobny konflikt ako je v Izraeli/Palestine, ci v Severnom Irsku. Ziadna vojna, len nevrazivost medzi dvoma narodmi ktora nebude priamou vojnou, ale skor teroristickymi utokmi medzi sebou...
@11 nemyslim si ze Madarske gardy vytvorila financna kriza, tusim boli skor, ako kriza zacala...
Co sa tyka kriz: Financne krizy su kazdych 7-10 rokov, mensie ci vacsie, a kazdych mozno 70-100 rokov su obrovske financne krizy. Od nepamati. Aj v starovekom egypte byvali "sedem rokov hojnosti, a sedem rokov stradania a hladu"... Nepredpokladam ze by vojna mala suvis s financnou krizou, financna kriza sa vracia s istou pravidelnostou a bude to tak navzdy...
Podla toho, co som zatial videla a pocula, usudzujem, ze madari sa nikdy nezmierili s tym, ze sa slovensko osamostatnilo. sice dnes tam vladne ina generacia nez ta, co podpisovala martinsku deklaraciu ci dohodu o hraniciach, ale co vy viete? co ak ich vychovavali v duchu, ze my patrime pod nich?
@18 mozem osrat ako ich vychovavaju, pokial sa drzia za hranicami a nerobia picoviny mam ich komplet cakum prask u riti
@13 Porovnavat izreal a palestinu nie je na mieste kedze izreal bol na uzemi vytvoreny umelo. To je ako keby teraz napr na severe Slovenska vytvorili cudzie staty novy stat napriklad novy iran.
A Irsko s anglickom je vojna viery v podstate tak ako pri izreali a palestine a pokial si dobre pamatam kedysi davno anglicania irsko dobili a v pdostate tam ostali doteraz.
@13 tomas o 20 rokov madarsko na ziadne bomby nebude mat peniaze. Ved uz teraz ich ekonomika stoji za hovno a su zadlzeni az po usi. Predpokladam, ze takymto tempom o 20 rokov uz nebudu ani v EU je to krajina ktora zazila svoj rozkvet za rakusko uhorska a uz pojde len dolu ritov.
A tie extremisticke skupiny su vladou umelo vytvoreni panaci, ktorych hlavnou ulohou je odvracat pozornost od neschopnosti madarskej vlady, ktora to tam cele pekne posulozila..
@tommyhot tiez pravda ale myslim, ze z EU sa len tak lahko nedostanu i ked ktovie... Skor by som povedal ze sa ich EU bude snazit udrzat tam aby europa bola jednotna, silna atd
@22 Napísal som najprv slušne, zjavne si to nepochopil. Napísal si piate cez deviate a kokotiny ako som už dobre dlho nevidel. Pobavila ma tvoja osoba, maj zo seba radosť
hmm.....co stresujetee...nic take nebude...ziaden koniec sveta aaa ani vojna....prostee madari musia pochopit, ze my sme tu boli prvy...oni az po nas...s tym nic nenarobia..minulost nezmenia...aa ti extremisti a newem co to su zac...teda viem ale som ticho radsej...v zivote nezazili hrozy vojny...nevedia o com to je ...vacsina z nich su mladi nerozvaazni co chcu byt "in"....a naco sa tu dotrepali na ten futbal?...lebo prostee musia provokovat...aaaa neriesim....neni mi to sice jednoo..ale tym co tu napisem aj tak nic nezmenim..to si musia uvedomit ti co su za to zodpovedni....
Ja ti neviem...Ale vcelku sa mi to vidí logické. A minule som vlastne rozmýšľala nad niečím podobným, a nie je v povahe ľudí (ako celku, ale vlastne i jednotlivo) žiť v mieri, a tak už len pre to je jasné, že II.sv.vojna nebude posledným veľkým konfliktom, ktorý zasiahne celú svet.
Par korektur: 2012 konci majsky kalnedar, preto tolko strachu, kedze majovia boli az smrtelne presni astronomovia.
Krizy tu boli, ale pokial nevyskocil nejaky debil ala hitler, ktori by ju vyuzil vo svoj prospech tak by to malo byt OK.
Momentalne zijeme v spolocnosti kedy informacie mame rovno pod nosom takze je omnoho mensia sanca ze ludi zlaka nejaky psychopat. Kazdopadne o tomto by sa dalo pisat donekonecna a k nicomu by sme nedospeli...
hej ludia prepacte ale ja som sa osalila ja som napisala ked sa rozdelilo Srbsko ci co a to malo byt ked Kosovo malo nezavislost tak sa mala rozputat vojna..Prepacte...
Pozeral som na pro 7 Galileo...zevraj vyvestili biblicky kod a vojnu stanovuju na 21.12.2012 ...pohar uz sa prelieva...vsak pozrite spravanie ludi,chamtivost,povrchnost,kedy to prestane?Len tak z nicoho nic?Tak ako decko dostane po zadku a je potom kludne,tak musi nieco prist na ludstvo,aby uz konecne dostalo rozum.Clovek cloveka si pomaly nevazi,len tie peniaze,no a samozrejme plnohodnotny sexik.To aj slepy vidi,ze uz k niecomu dojde.A kto nevidi,tak nechce.Lebo mu strach nedovoli.Vojna je uz davno,len teraz dojde k jej vyvrcholeniu.Kto prezije,tak ten zazije 1000 rocny mier.
Keby sme vychádzali zo štatistík dá sa približne určiť v danom regióne koľko v priemere trvalo priemerné obdobie mieru. Ale nemôžme z toho usudzovať, že by mala vypuknúť vojna, len preto, že mier je už príliš dlho.
Inak tie Biblické kódy ala Dan Brown a podobné vtákoviny sú dobré akurát pre tvorcov a čitateľov sci-fi. V skutočnosti sa z ich nedá usudzovať nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Tak katastroficky by som to nevidel...
Neviem jemito fuk nwm kdo predpokladla pad dvojičiek XD
A ench už je koniec sveta aj tak si nič ine nezaslúžime hrozný je toto svet ale nádherný zároveň len ludia si ho navzájom kazia...
Mam pass...
Ako vnimate konflikt v Severnom Irsku, kto ho zacal???
V oboch pripadoch je vzajomna nenavist dvoch skupin obyvatelstva, ktore sa navzajom napadaju, utocia na seba, vybuchuju bomby, striela sa...
A polozim vam otazku: O desat-dvadsat rokov, ked nedajboze Madarske bomby budu vybuchovat na Slovensku a Slovenske bomby v Madarsku, kto v cudzej krajine bude vediet ze kto to zacal? Nikto... Obavam sa ze tu bude podobny konflikt ako je v Izraeli/Palestine, ci v Severnom Irsku. Ziadna vojna, len nevrazivost medzi dvoma narodmi ktora nebude priamou vojnou, ale skor teroristickymi utokmi medzi sebou...
Co sa tyka kriz: Financne krizy su kazdych 7-10 rokov, mensie ci vacsie, a kazdych mozno 70-100 rokov su obrovske financne krizy. Od nepamati. Aj v starovekom egypte byvali "sedem rokov hojnosti, a sedem rokov stradania a hladu"... Nepredpokladam ze by vojna mala suvis s financnou krizou, financna kriza sa vracia s istou pravidelnostou a bude to tak navzdy...
@13 Porovnavat izreal a palestinu nie je na mieste kedze izreal bol na uzemi vytvoreny umelo. To je ako keby teraz napr na severe Slovenska vytvorili cudzie staty novy stat napriklad novy iran.
A Irsko s anglickom je vojna viery v podstate tak ako pri izreali a palestine a pokial si dobre pamatam kedysi davno anglicania irsko dobili a v pdostate tam ostali doteraz.
A tie extremisticke skupiny su vladou umelo vytvoreni panaci, ktorych hlavnou ulohou je odvracat pozornost od neschopnosti madarskej vlady, ktora to tam cele pekne posulozila..
Krizy tu boli, ale pokial nevyskocil nejaky debil ala hitler, ktori by ju vyuzil vo svoj prospech tak by to malo byt OK.
Momentalne zijeme v spolocnosti kedy informacie mame rovno pod nosom takze je omnoho mensia sanca ze ludi zlaka nejaky psychopat. Kazdopadne o tomto by sa dalo pisat donekonecna a k nicomu by sme nedospeli...
Inak tie Biblické kódy ala Dan Brown a podobné vtákoviny sú dobré akurát pre tvorcov a čitateľov sci-fi. V skutočnosti sa z ich nedá usudzovať nič.
# 35 Nie si náhodou jehovista?
» video.google.com/videoplay?docid...