Ahojte,
chcem sa opýtať, kde by som našiel, alebo ako sa volá taký to fotoaparát s výtlačkom fotografie?
Prípadne, kde by som ho našiel na e-shope, môžu byť aj staršie fotoaparáty, ktoré boli kedysi. Prípadne, by som kúpil aj ten starší, ak má niekto doma odložený a nevyužíva ho. Neviem ako sa volá taký fotoaparát, preto neviem kde začať. Skôr preferujem tie staršie ročníky, ako si my pamätáme z predošlých rokov. Prípadne aj nové verzie..
kedysi ked som mal vela casu fotil som na film a ten si sam vyvolaval... teraz uz len digital.. do polaroidu by som nesiel.. nema to pre mna nejaku pridanu hodnotu
Ked chces stary tak polaroid, nova verzia je napr Instax od Fujifimu. Osobne som určite za Instax, nakolko tie stare modely su menej prakticke (hmostnosť/velkosť), kvalita fotiek je tiež horsia a hlavne kazety na doplnanie su ovela drahšie.
Kazety pre Instax tiež nie su uplne lacne, ale stale to cele vyjde lacnejšie ako polaroid...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
chcem sa opýtať, kde by som našiel, alebo ako sa volá taký to fotoaparát s výtlačkom fotografie?
Prípadne, kde by som ho našiel na e-shope, môžu byť aj staršie fotoaparáty, ktoré boli kedysi. Prípadne, by som kúpil aj ten starší, ak má niekto doma odložený a nevyužíva ho. Neviem ako sa volá taký fotoaparát, preto neviem kde začať. Skôr preferujem tie staršie ročníky, ako si my pamätáme z predošlých rokov. Prípadne aj nové verzie..
Ďakujem.
Ktorý preferuješ ty? Som za klasiku, ale no neviem.. Kvalita tlače ?
Kazety pre Instax tiež nie su uplne lacne, ale stale to cele vyjde lacnejšie ako polaroid...