Nikon, som sokojná, pre moje potreby úplne stačí ...ale aj som uvažovala o zrkadlovke, lebo ja neskutočne rada fotím všetko možné čo mi príde pod ruku alebo oči
@frez no, teraz už je mi to jasné ale ten pajác mi to neoznámil ked som ho kupovala..... a nemá chuť ani ísť to reklamovať, lebo by som mu tak napľula do ksichtu žeby nevedel rozoznať chladničku od práčky.....
@malapohroma dostanes zrkadlovku za 340 € a este sa stazujes ?? Prepac,ale tebe by som dal nieco co sa zacina na /H/ a nie drahy fotak...Niektory ludia , ako @magorka nemaju ziadny fotak a nestazuju sa...
@malapohorma tak to sa ti ospravedlnujem,ale nemam rad rozmaznane decka ktore vsetko dostanu a este sa na to aj stazuju...Maju byt radi ze vobec nieco dostall ved predsa niektore deti nemaju ani na jedlo...
@imosk bola by som vdacnejsia za 5 mgpx fotacik do ruky ako toto.. vies mat uzasne veci nie je vzdy najlepsie, okrem toho ja som ocovi nikdy nehovorila aby kupoval dake drahe tazke hovado, cize ja za to ani teoreticky nemozem tak ak sa chces niekomu stazovat ze inde nemaju na jedlo tak chod laskavo za nim nie za mnou
nikon d80, som spokojny ale chcelo by to externy blesk, vstavany uz nestaci, odkedy mam rybie oko som este spokojnejsi o par rokov by som siel o triedu vyssie ale nie do FF, mozno D400 ak bude...uvidi sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Iný mi ani netreba.
výhody:
-malý
-dlho vydrží baterka
-spoľahlivý
-baterka je stamina, kvalitka
nevýhody:
-slabý zoom
-nekvalita fotenia na diaľku
Za tú sumu som spokojný a úplne stačí pre moje potreby .
10 mgpx, neudrzim ho v ruke, neznasam ho, ma priliz ostry blesk a bez neho nezaostri, zrkadlovka...........
Canon EOS 500D
Yashica Electro
a najnovšie moja láska Zenit 5
» userpage.fu-berlin.de/~tobiko/Bilder/...
plánujem sa zdigitalizovať, Canon EOS 500D, ale zetiaľ len šetrím, stojí 20 litrov
Olympus FE 3010 a milujem ho lebo je ružový
a jedno staré ruské delo od deda, to ani neviem kde je.
Ale nie...
Samsung S730
chcem v budúcne zrkadlovku od Nikon alebo Canon (neviem presne model, bolo ich viac dobrých)
a áno som s ním spokojná. Stačí na bežné fotky A pri dobrom nastavení s ním dokážem divy
hm?
a moja láska :
vyhody:
5 x opticky zoom
pekne makro plus supermakro
vela nadstaveni (jasnost, scenerie...) pre toho kto sa s tym chce hrat
pekne video
maly
nevyhody:
aj ked robi super fotky (pokial fotograf nema parkinson), neni to zrkadlovka
este som neobjavil moznost panorama... neviem ci ju nema, alebo je niekde DOBRE schovana...
A k teme , Sony w320 a som spokojny.
ale momentalne skrabem na Canon Powershot S210 IS, 14mpx a hlavne 14x opticky zoom a toci Full HD video.