Čo by malo mať mesto, v ktorom by ste chceli žiť? Čo by mu nemalo chýbať? A v 21. storočí na Slovensku a v EU patrí skôr budúcnosť mestu alebo vidieku? A môžu aj menšie mestá na Slovensku poskytnúť taký štandart ako trebars BA alebo KE?
Zelen, to je to co nasim mestam chyba. U nas patri buducnost vidieku. A mensie mesta mozu poskytnut idealnu vyvazenost vsetkeho. Zalezi len od toho kto toto vsetko riadi
@burble ja som vo VUBcke a tam je clovek vzdy za 5 minut vybaveny takze mi taky bankomat nechyba a s tou trznicou to je ako ? akoze mate ju ale ty by si chcela aby bola niekde kde ta nikto neuvidi ci co ?
@torpedo08 radšej komunikujem so strojmi ako s ľuďmi.
nie, máme proste kopu čínskych obchodov kde je strašne veľa ľudí a musíš to obísť celé a tak, a tu v Brne sú proste stánky okolo ktorých ideš a len trochu spomalíš a pozrieš sa čo majú, oveľa menej času to zaberá.
@burble mat tak tvoje problemy tak som stastny clovek ja zijem uplne v pici kde neni nic iba 100 krciem a najblizsie mesto mam Malacky a tam sa mi paci aj ked urcite maju vela nedostatkov
@burble neviem aku mas banku, ale vo vankovke ma ceska sporitelna bankomat na vklady! (teda neviem ci ti ten bankomat chyba v brne alebo v rodnom meste
@sumivybanan To je strašne krátkodobá výhliadka - kam myslíš, že by sa vyvážal odpad, ak by to bolo takto ? Btw príroda viac zvláda, ak je sajrajt (v tomto ponímaní tzn. "mestá") rozložený po nejakom väčšom území, než keď by bolo niečo takto separátne nakumulované.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
radsej nech sa nic uz ale menit nebude lebo sa to este viac dosere
a ešte práca by bodla.
v našom meste mame presne to iste čo v ba, ke, bb.... chyba mi tu akurát metro
nie, máme proste kopu čínskych obchodov kde je strašne veľa ľudí a musíš to obísť celé a tak, a tu v Brne sú proste stánky okolo ktorých ideš a len trochu spomalíš a pozrieš sa čo majú, oveľa menej času to zaberá.