Prijali ma na obidve školy a vôbec neviem čo mám robiť. Počula som, že úroveň GK2 veľmi klesla. Ale o GJAR som zase počula, že je to škola plná podnikateľských detí a že spoločnosť v triede nie najlepšia. Kam mám ísť? Máte skúsenosti so školami ? Pomoc!!
som absolvent GJAR a svoj vyber som nikdy nelutovala. skola mi dala velmi vela a som jej teraz vdacna. mala som stastie aj na ucitelov, niektori su tam uplne top! a co sa tyka kolektivu, to uz je naozaj len o stasti, akych ludi schytas. to plati pre vsetky skoly.
Som momentalne vo 4. rocniku na GK2 a svoj vyber nelutujem. Kvoli tejto skole zijem na internate, kedze byvam 80km od Presova a i tak to bola dobra volba. Za 4 roky co som tu uroven urcite neklesla, kolektiv je top na celom gymku. Tiez somsvojho casu pocula, ze na gjarko chodia bud same zbohatlicke deti alebo velmi velmi mudre decka.. no ja som nad vyberom neuvazovala, prihlasku som mala len na gk2 aj tak som ziadnu z nich nikdy nevidela. Teraz mozem povedat, ze to bolo najlepsie rozhodnutie v zivote nas system sa mi paci ovela viac ako na gjarku. My si vyberame uz rozsirene predmety do 3. rocnika, kym gjar az do maturitneho. To znamena, ze to mame skor pred maturou prebrate, nikde sa neponahlame s ucivom a mozeme to viackrat opakovat. Ak chces sa nieco popytat, kludne napis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty