Co si predstavite pod pojmom gothic?
Minule som na podobnom fore sledoval hadku hip hop vs emo akoze vazeny hadajte sa kolko chcete ale goth z toho vynechajte!!! Gothic je osoba kt chodi prevazne v ciernom nepropaguje ziadnu politiku,neznevazuje ale
Skrotených, mierne temnejších (ale nie depkáčov a tak, ako si to predstavujú metalové 12ky) takých onéé, neviemakotonazvať , zamyslenejších? , punkáčov, čo si proste idú po svojom a nemusia rozkopávať kontajnery, keď sa im znepáčia, lebo sú komerčné.
A fajnú hudbu 80tych rokov, žiaden blbý metal. Milujem to, len to neviem pozháňať. Neporadí niekto, prosím?
A tiež to, že väčšina "smrteľníkov" si hneď predstaví Nightwish a podrezané žily, čo je sprostosť.
A tiež si myslím, že keď sa nejaká metálová vymachlená pipka tak nahodí a tvrdí, že je gotička, neznamená, že ňou je, je mi z nich zle, ale ozajstný goth to má u kelu a nepotrebuje sa ním nazývať, proste si ide tou cestou, ktorá sa mu páči a kašle na to, čo si o tom myslia ostatní a tiež aj samotné goth chápe po svojom a nie ako nejaké dané pravidlá, čo si má o svete, živote a všetkom myslieť a ako sa má obliekať.
@Mag3001 ani ty v tom nemáš jasno keď tvrdíš že gothici chodia v čiernom, a je to viac menej chyba gothicov že si to o nich ľudia myslia, lebo pravý goth viac menej old school sa neobliekali do čierneho stačí si pozrieť členov skupiny bauhaus alebo Siouxsie and the banshees
už ma to nebaví dookola omieľať v každom fóre, to je také ťažké sadnúť si aspoň na dve hodiny za net a zagooglovať si o tom? lebo na goth subkulturu je milion iných názorov a ja som si o tom urobil už vlastný záber, určite sa neopierajte o jednu teóriu alebo charakteristiku
@holyknight akože gothicpoethic určite neprirovnávaj k tej pizde!!! čítal si jej blogy pozeral jej fotky? mne to dievča príde niekedy vyspelejšie ako nejaká 25 ročná emancipovaná ženská
a je to hudba 70tych a 80 rokov ešte stare časy davida bowieho............juuuj viete o tom vľkú piiii
@holyknight tak sorry prišlo mi to tak že jak to mam citovať : pri tomto ma napadne ta a ta, ako keby no už ten nick hovori za všetko tie nicky ala emoGoth či 66goth66
satan666goth a kopa iných hovoria za čistý pozerizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tato tema tu bola nedavno ...
A fajnú hudbu 80tych rokov, žiaden blbý metal. Milujem to, len to neviem pozháňať. Neporadí niekto, prosím?
A tiež to, že väčšina "smrteľníkov" si hneď predstaví Nightwish a podrezané žily, čo je sprostosť.
už ma to nebaví dookola omieľať v každom fóre, to je také ťažké sadnúť si aspoň na dve hodiny za net a zagooglovať si o tom? lebo na goth subkulturu je milion iných názorov a ja som si o tom urobil už vlastný záber, určite sa neopierajte o jednu teóriu alebo charakteristiku
a je to hudba 70tych a 80 rokov ešte stare časy davida bowieho............juuuj viete o tom vľkú piiii
ostatné nemá z goth nič spoločne
to ostatné sa môže chápať ako nejaký novodobí smer
satan666goth a kopa iných hovoria za čistý pozerizmus
@holyknight je strhujúce vedieť, že vieš ako sa volám