Pezinský nepoznám, ale na Hubenku som chodila poznám mnoho ľudí, čo tú školu kritizuje, no podľa mňa to nebolo vôbec také zlé. Nie je zameraná na nič špeciálne, takže ak túžiš byť perfektná v matematike alebo fyzike alebo jazykoch, tak ťa to nenaučí škola, ale sama pre to niečo budeš musieť robiť. To neznamená, že skončíš hlúpa samozrejme, keď ju skončíš. Len ti dovoľuje mať aj život popri škole a zdokonaľovať sa v tom, čo sama chceš.
Áno, ja by som tam išla zas. Nemusela som sa veľa učiť, učiteľky boli fajn, stále ich chodím občas navštíviť oproti iným školám sme ale mali úplne zle vybavený chemický labák, no nikomu to nechýbalo... nie je to skrátka najmodernejšie zariadené...
Mne dala podľa mňa dosť. Hodiny boli v pohode, takže doma som sa už veľa učiť nemusela a mala som jednotky a teraz študujem na matfyze (a mnoho mojich spolužiakov je tiež na rôznych ťažkých školách a nemajú vôbec problémy). A tí, čo boli leniví (a nechcem povedať, že hlúpi) a nevenovali sa tomu, tak prešli na štvorky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov