Potrebujem radu.. Neviem sa rozhodnúť, či mám ísť radšej na hotelovku alebo na gympel..
Pretože z gymplu sa skor dostanem na výšku na akú chcem íst..chcem študovať herectvo.. Ale zase hotelovka by ma ako škola bavila viac, pretože sú tam aj praxe a tak.. Sú tam rovnaké predmety ako na gymply.. A je pravda že skor beru na VŠ z gympla?.. Bože..Asi je to velmi komplikovane.Ale momentálne som to jednoduchšie povedat nedokazala
ja som sa v deviatom rocniku presne takto isto rozhodovala...ci skor gympel alebo hotelova...rozhodla som sa pre gympel a zatial nelutujem..a myslim ze ani lutovat nebudem ...takze byt tebou, beriem gympel
@pikao omg,v zadubených hlavách je toto vsugerované?
rovnako ťa zoberu aj z gympla aj z hotelovky na VŠ
pojdeš na gympel,nahodou sa niečo stane,nebudeš mocť isť na výšku,a si v piči,lebo nič nebudeš vedieť,s hotelovkou ešte popri vyške potom aj možeš pracovať
tí čo výjdu z gympla sú gramblaví,teda aspon tí čo niesu na Výške.. nič nevedia.....si zoberte chalanov čo sú napríklad zo Stavebnej..taký chalan si robotu určite nájde..no ale neschopný chalan z gympla čo nič nevie asi niee.........potom si možno povie načo mu boli dobrééé známky ked piču vie a nemá robotu...sedí pri materi doma.......
@Neposlusnaangie zoberme si to inak... proste ak si v niecom dobry a vies sa predat, je jedno z akej skoly si... musis vediet presvedcit ludi, ze si lepsi ako ostatni... aj ked prave nie si...
ja by som stavebnu moc neprirovnavala... do konca zivota robotnika robit nechcem
vzdy je lepsie mat vseobecne vzdelanie... mozes ist robit hocico, co je prave ziadane...
kdezto zo stavebnictva sa moc daleko nedostanes...
a okrem toho ja by som si vzdy vyberala radsej chalana z gymplu.. mam pocit, ze su slusnejsi
@Cherrylka08 Ano to viem.. Len teraz mi ide o Strednú A KED NEMOžEM šTUDOVAT TO HERECTVO AKO SOM Už SPOMINALA, tak si musim vybrat jedun z tychto dvoch školí.. a preto je tu tato anketa
Keď chceš ísť na herectvo, tak je podľa mňa trochu jedno, či ideš z hotelovky alebo z gympla. Lenže musíš počítať aj s tým, že je možné, že ťa na to herectvo nezoberú. A čo potom? Nejakú záchranu si musíš dať. Ale to už je na tebe, čo by ťa lákalo okrem herectva. Ja som teraz na gymnáziu 8. rok a som celkom spokojná, aj keď 8 je už moc...
som na Hotelovke a chod na gympel...ani keby mi zaplatili,uz na hotelovku nejdem,nikdy kokos...moje najhorsie rozhodnutie zivota to bolo...ale fakt,az taak...
Na gymnázium by som nešla! Ak človek z nejakých dôvodov nemôže ísť na výšku alebo sa tak rozhodne, tak nemá žiadne zameranie. Hotelovka by bola v tomto prípade z môjho hľadiska lepšia.
chodím na hotelku už 5 , teda končím , som úplne spokojná , tak ako sa dostaneš z gympla na VS tak aj z hotelky, ked ides niekam kde treba matiku fajn , gympel je lepsi, ak ides na ekonomicku ( tam je tiez sice matika) ale ide tu o toto, my hoteaci sa musime dopucit matiku a gymplaci vsetko ostatne ....takze asi tak a to sme an tom este lepsie lebo matiku mas do 3 alebo 5 ako sa rozhodnes , zatial co gymplaci nemaju nic s toho ostatneho ...a my v piatom bereme prvacen ucivo ekonomickej , .. takz asi tolko, okrem toho ked mas iba gympel tka si kkt, nic nemas, nide ta nechcu...a ked mas hotelu mas barmansky certifikat s medzinarodnou platnostou ( chalan od nas zo skoly siel do zahrnicai potom nie an VS a prave sa o nom mozete docitat ze robi drinky v Hollywoode a je najlepsi na svete ziskava ceny zije si jak kral ) to len k tomu ze jedna holak tu pisala ze jej brat len s gymplom si zije dobre ) a inak mas vyucny a to je len bonus, to ze stuhdujem 5 rkov si lepsie pripraveny do zivota mas lepsi prehlad, nazory vsetko , ..gympel je sračka úplna a hotelka je vazne fajinova skola !!
teraz som v podobnej situacii už toľko krát som menila názor na školy..jaaj raz som chcela ísť tam raz tam .. šak 15 ročne ,,decko´´ sa v podstate ani nemože na 100% spravne rozhodnuť...k tomu tie nazory ..jeden povie ,že na tej škole je zle,blbí učitelia a druhy povie ,že tam je super...a tak teraz si vyber... ja už som to uzavrela...do konca aprila neriešim..potom mi pridu ,že kde ma priali..mam na 3 školy.. a potom si napisem na papierik mena škôl hodim ich do vrecka a vyberiem si a čo si vytiehnem tak tam pojdem ale nieee
Jednoznačne hotelova Na gymku budeš poslušne sedieť v lavici a nudiť sa a na hotelovej zažiješ aspoň srandu a pod A aj budeš vedieť niečo ako sa robí .
@pikao A čo ty máš proti soličom v Mekáči ???? Však zarábajú viac než učitelia na SR a v zahraničí aj raz toľko. Naozaj správne rozhodnutie keď sa niekto rozhodne ísť na gym... čo z vás budú vedci ?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Pretože z gymplu sa skor dostanem na výšku na akú chcem íst..chcem študovať herectvo.. Ale zase hotelovka by ma ako škola bavila viac, pretože sú tam aj praxe a tak.. Sú tam rovnaké predmety ako na gymply.. A je pravda že skor beru na VŠ z gympla?.. Bože..Asi je to velmi komplikovane.Ale momentálne som to jednoduchšie povedat nedokazala
rovnako ťa zoberu aj z gympla aj z hotelovky na VŠ
pojdeš na gympel,nahodou sa niečo stane,nebudeš mocť isť na výšku,a si v piči,lebo nič nebudeš vedieť,s hotelovkou ešte popri vyške potom aj možeš pracovať
ma vlastny byt, hondu civic D5 a robi menezera...
a ze z gymplu musis ist na vysku? rozhodne nie...
ja som na gymply. som spokojna..
a kamoska ide teraz na vysku a na niektorych skolach maju gymplaci pri prijimani o 50bodov viac... je to jednoznacne,,,
ja by som stavebnu moc neprirovnavala... do konca zivota robotnika robit nechcem
vzdy je lepsie mat vseobecne vzdelanie... mozes ist robit hocico, co je prave ziadane...
kdezto zo stavebnictva sa moc daleko nedostanes...
a okrem toho ja by som si vzdy vyberala radsej chalana z gymplu.. mam pocit, ze su slusnejsi
ak mas vysnivanu pracu,na co ti treba hotelovu,tak rozhodne tam ziskas skusenosti..prax