Jebem si hlavu do steny, že sa to musím pýtať tu, ale čo už. Dámy, hľadám gynekológa (chlap, ženská, je mi jedno) v Bratislave, nejako bližšie centru (Petržalka, Ružinov, Nové Mesto, Dúbravka). Proste nejakého, čo neni mäsiar, nie súkromného.
2. kokos tak arogantne si to napisala, ze sa smejem
3. skusila si gugel? som napisal "gynekolog BA" a len sa to tam tak hemzi forami na inych strankach, kde sa na to pytaju. Navyse gugel ti nenavrhne riesit to s rodicmi a teda ho nebudes musiet preto urazat
2. napisala som to lebo som si mudro vyhladala starsie fora a takymito mudrymi mozgami ze aka je to dovera medzi rodicom a dietatom sa tam len tak hemzilo a ja na to nemam naladu
3. stravila som tym niekolko hodin a jedine co som sa docitala bolo ze vsetci su masiari a vsetci su hrozni a jedini na ktorych hovorili ze dobre boli sukromni
no takto. Ak nechces ist k sukromnemu tak nemas moc na vyber. Vacsina gynekologov neberie nove pacientky, a uz urcite nie ked nie su z jeho rajonu. Takze ak ti nevyhovuje ten, ku ktoremu patris a nie si znama znameho znamej tak vela stastia...
@aguri500 jedine co je tam arogantne je odkaz pre vyssie spomenutych ludi ktori by mi hovorili o dovere k rodicom a vyjadrenie ze som na tom naozaj zle ked s tym idem na birdz
@0 paci sa mi, neskutocne, styl akym pises....... aj ma mam castokrat chut povedat vsetkym mudrlantom (vid prispevok 8 - autorku ktoreho si mimochodom dobre zotrela) nech sa pojebu ale neviem az tak otvorene ako ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2. kokos tak arogantne si to napisala, ze sa smejem
3. skusila si gugel? som napisal "gynekolog BA" a len sa to tam tak hemzi forami na inych strankach, kde sa na to pytaju. Navyse gugel ti nenavrhne riesit to s rodicmi a teda ho nebudes musiet preto urazat
1.ja chcem takeho kde sa neplati
2. napisala som to lebo som si mudro vyhladala starsie fora a takymito mudrymi mozgami ze aka je to dovera medzi rodicom a dietatom sa tam len tak hemzilo a ja na to nemam naladu
3. stravila som tym niekolko hodin a jedine co som sa docitala bolo ze vsetci su masiari a vsetci su hrozni a jedini na ktorych hovorili ze dobre boli sukromni
2. hej, tu je to tak
3. v tom pripade prepac
Bez urážky či s urážkou je mi to štyri .
A keď máš 12 tak si predstav, že to s rodičmi, alebo matkou riešiť musíš,(a je mi totálne jedno čo si napísala ).
@smejkap dakujem
zvysok je napisany uplne normalne