mozno je to zvlastne, ale napriek tomu ze uz par rokov vediem sexualny zivot som este nebola u gynekologa. Rada by som vsak uz zacala chodit aspon na preventivky, aby som nic nepodcenila, preto sa chcem spytat, ci a kolko sa u gynekolog
po mne bolo chcene 10 eur, ale neviem ti povedat ako funguju ini ani s tym mestom moc neviem, podla mna kazdy ma prideleneho lokalneho, ale bola by som rada keby to tak nebolo
Podľa mňa je jedno, kam chodíš. Môžeš bývať v Košiciach a ku gynekológovi chodiť do Bratislavy Keď som sa išla zapísať, tak som nič neplatila, ani neskôr za vyšetrenia. Podľa mňa je blbosť, keby gynekológ pýtal odo mňa za všetko prachy
ja chodím do iného okresu ku viacerým lekárom, a nik po mne nič nikdy nechcel, nevidím v tom problém. Ak nemáš problém s dochádzaním kilometre, tak aj na úplnom konci republiky môžeš mať lekára akého uznáš za vhodné.
zabudla som ešte dodať, že každý lekár má pridelený nejaký obvod a ak tam patríš,tak ťa nemôže odmietnuť...takže ak chceš lekára (je úplne jedno akého) tak by si sa mala najprv spýtať, či ťa vezme, lebo niekde majú toho moc, a pacientov, kt.nepatria pod jeho lokalitu tak odmietne.
na tom, že je v inom meste, by nemalo záležať... neviem ako je to s gynekológmi ale ja mám napr. zubára tiež v inom meste a žiadny problém s tým nie je
u normálneho štátneho sa neplatí, ani niektorí súkromníci nepýtajú za to , že ťa zoberúú.... a ja mám gynekológa v inom meste ako v tom čo bývam a neni to problém
to mesto neni problém, kedže si ešte nikde nebola, tak ani nemusíš riešiť nič s prestupmi, len jednoducho si vyberieš koho chceš.. a o tom platení, asi ako kde.. u štátnych sa neplatí zväčša, iba ak sú myslím vyšetrenia navyše atď, ale nie som si istá, ja mám súkromnú, raz ročne si viac zacvakám, ale potom už nemám problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov