V podniku pracovali štyria páni, ktorí sa volali Každý, Niekto, Hocikto a Nikto. Bolo potrebné urobiť dôležitú prácu a Každý si bol istý, že ju Niekto urobí. Mohol ju urobiť Hocikto, ale neurobil ju Ni
leti sokol a povie si ''mam v pici'' sklopi kridla a zacne padat...po ceste stretne vrabca a pyta sa ho sokol co robis ? mam v pici tak aj ja vrabec zacne tiez padat padaju spolu okolo strmeho kopca a medved sa ich pyta co robite ? ''mame v pici'' medved povie tak aj ja a tak vsetci spolu padaju az par metrov od zeme vrabec hovori medvedovi:medved ty mas teda poriadne v pici ze ?
no ved už aj sla, bo jednu som poznala a teraz len sedí doma a sa nudí, navyše ani jest jej nechutí, lebo nemá č Inak už aj ja mám chorobu z povolania, som alergická na skolu, takze som si dala ziadost o invalidku
Tristram6,ty si napisal pokus sa vytvorit co najvacsiu haluz,a ty si vsetky svoje prebral,poznam ich uz davno.Zipporah aspon bola originalna.Takze sa nad sebou zamysli a zaloz nove forum:Kto sa vie najviac pochvalit cudzim perim.
Vidím, že ste sa proti mne dajakým spôsobom spriahli. Ale tieto diskusie nie su o tom kto si dokáže viac, ale o tom, že každy niečim prispeje a ked sa niekomu nepáči niečo, nemusí to dávať na javo takto radikálne
Tristram,ja som sa z nikým nespriahol proti tebe,nemám dôvod,len sa mi nepáči názov tvojej diskusie a reakcie,ktoré máš na Zipporah,nielen v tejto diskusii.
tritrisest: bud rad, ze tommycold sa k tebe sprava milo, lebo ak si precitas par diskusii predosle, tak tam pouziva iny slovnicek, vsak tommycold, vsak? len taky clovek je nezdravo priebojny a arogantny, ktory ma skryte komplexy, nad tymto sa zamysli, tommycold
zipporah uz ti niekto povedal ze si trapna s tym tommycold? Si jak male 5 rocne decko, troska by si sa mohla uvedomit, viem ze to ide s komplexami velmi tazko, ale pokusit by si sa mohla.
ty bud slusna a pchaj sa kazdemu do riti, ja budem priebojny a arogantny, to ze ti to vadi ma ABSOLUTNE netrapi, uz som ti davnejsie povedal, ak potrebujes poucovat tak chod do skolky, tam ta mozno bude niekto pocuvat.
a este: "len taky clovek je nezdravo priebojny a arogantny, ktory ma skryte komplexy" to chces povedat ze ti co v zivote nieco dosiahli, tym ze neboli jak TY, tak su hned zakomplexovani?
Občas?? to pre mna az prílis čast a dakedy zas ako anjel, že všetko v poriadku a zrazu dostanem dve gule Len tvári? no potom sa aj moja mama pekne tvári
sedí partia chalanov v saune a ešte jeden starý pan, chalani odpalia jointa , kolujú si ho a hovoria ujovy? ujo dajte si , áá nie chlapci dakujem ja už som na to starý, zase kolujú ,a zase opítajú, ujo dajte prda a ujo nie nie chlapci dakujem tak až na štvrtý raz ked už joint bol pri konci mu vravia ujo už tam skoro nič není dajte si ,ved to dofajčite mi už nevladzeme, tak dobre,a tak si ujo dá šluka ked ale odrazu vydí ako mu niekto kradne vonku auto a odchádza na ňom ,tak ujo vyletel zo sauny a utekal za tým autom ,požičal si auto od jedného s chlapcov a hladal zlodeja, ked už bol daleko pri lese a zdalo sa že už je hladanie bezcenné ,išiel sa aspoň do lesa vysrať , a tak sere sere a odrazu počuje:ujo neserte nám do sauny...
ja mam kopec odvecakov ale secky su vytrhnute z kontextu...takze ani jednemu by ste nechapali...nac to tu budem pisat...a secky su moje alebo mojich kamosov ziadne okopirovane od inych...ale tak dam aspon jeden viem ze sa nebudete smiat a nic ale tak odvecak...MOJA RUKA JE VELKA KULMA...nebudem vam vysvetlovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Žirafa sa pozre na teplomer a vraví ondelok
Prasa na to:Nevadí aj tak fandím našim
A viete čo je totálna smola???? Keď začne byť včela alergická na peľ
A potom musi isť na dôchodok
typek rispekta!!!!!
no ved už aj sla, bo jednu som poznala a teraz len sedí doma a sa nudí, navyše ani jest jej nechutí, lebo nemá č Inak už aj ja mám chorobu z povolania, som alergická na skolu, takze som si dala ziadost o invalidku
A peišiel druhý taký, a napísal :
Pride clovek so strednou hemisferou na birdz a zalozi vo Filozofovanie diskusiu Haluz
škola sa občas dokaže tváriť ako peklo, ale je to iba peklo v maskovaní, ona v skutočnosti nie je zlá, ona sa len tak chce tváriť
your getcher
Vidím, že ste sa proti mne dajakým spôsobom spriahli. Ale tieto diskusie nie su o tom kto si dokáže viac, ale o tom, že každy niečim prispeje a ked sa niekomu nepáči niečo, nemusí to dávať na javo takto radikálne
a nie "vybavovanie si dakych osobných záležitostí" a urážanie sa navzájom..ok
Tristram
ty bud slusna a pchaj sa kazdemu do riti, ja budem priebojny a arogantny, to ze ti to vadi ma ABSOLUTNE netrapi, uz som ti davnejsie povedal, ak potrebujes poucovat tak chod do skolky, tam ta mozno bude niekto pocuvat.
Občas?? to pre mna az prílis čast a dakedy zas ako anjel, že všetko v poriadku a zrazu dostanem dve gule Len tvári? no potom sa aj moja mama pekne tvári
tekuty piesok
originalna kopia
poserte sa, debili