Ahojte. Potrebujem okamžitú pomoc . Neviem prečo ale stále mi niekto "uhadne" heslo od Steamu , Originu, Gmailu, Seznamu atd..Tie hesla ani nemám v PC , mam ich na papiery lebo su dosť komplikované a tak chcem vedieť jak to je možné . Je to hacker alebo m
no ano vravi sa tomu keyloger, kľudne môžem prisť k tebe nainštalujem ti to do pc a ono mi to pekne bude posielať všetky tvoje veci ktore ťukaš na email , možno to tam dal tvoj kamarát, súrodenec, otex za tvojej pritomnosti, možnosti je vela
Antivirus som vystriedal : Avast,Avira,Eset, Kaspersky a ešte jeden čo je vraj "najlepši" ale nič mi nenašlo virus. Tak som skušal prehľadať cez blbosť menom Microsoft Security Essentials a nič mi nenašlo . Fakt ma to dosť j*be a bojím sa o internet banking či už v ČŠOB alebo Poštova banka ...
@santanegr
1. máš ich NA PAPIERI
2. najväčší záujem vedieť tvoje heslá budú mať pravdepodobne osoby čo ťa poznajú, čiže napríklad nejaké z tvojej domácnosti.
3. máš ich NA PAPIERI
4. ...je ti záhadou ako a kto ti "uhádava" heslá.
5. podľa mňa (si) jednoznačné WTF
Guli12 ten keylogger by mi nikto nedal do pc (mozno mama ktora nevie zapnut skype) a zabespecenie mam datum mojho narodenia
Pappkin to uz viem
Midnight doma nemam celu skupinu čorkarou a moje pismo len tazko iny precita kamos co do mna chodi tak ten ma v pi*i moje hesla lebo jeho pc spusti ledva cs 1.6 ..a mat ich mimo pc mi pride rozumnejsie ako v zlozke ktoru by som pomenoval "hesla , hackerom vstup zakazany"
Nie, často zistim že mam zmenene heslo po príchode z školy . V tom čase nikto nieje doma Mama robi a sestra ma 8 rokov takže asi by neprišla zmeniť heslo .Včera sa mi to stalo o 20:00 počas hrania hier .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1. máš ich NA PAPIERI
2. najväčší záujem vedieť tvoje heslá budú mať pravdepodobne osoby čo ťa poznajú, čiže napríklad nejaké z tvojej domácnosti.
3. máš ich NA PAPIERI
4. ...je ti záhadou ako a kto ti "uhádava" heslá.
5. podľa mňa (si) jednoznačné WTF
Pappkin to uz viem
Midnight doma nemam celu skupinu čorkarou a moje pismo len tazko iny precita kamos co do mna chodi tak ten ma v pi*i moje hesla lebo jeho pc spusti ledva cs 1.6 ..a mat ich mimo pc mi pride rozumnejsie ako v zlozke ktoru by som pomenoval "hesla , hackerom vstup zakazany"
WTF???