Tak vytiahnem jednu a tá mi nedopatrením spadne pod skriňu alebo niečo a poviem im, že nech si pozrú tú čo zostala, teda čiernu takže tá moja musela byť biela.
využijem to, že ľudia sú ovplyvniteľní a často veria viac iným ako vlastnému zraku a úsudku a dostatočne silnými argumentmi ich presvedčím, že čierna gulička, ktorú som si vytiahla je v skutočnosti biela
@lubobs áno zhoduje sa, jediné riešenie je, že prehltnete jednu guličku bez toho aby ste ju porote ukázali, oni vám žalúdok nerozrežú a teda jediná možnosť ako zistiť, ktorá to bola bude vytiahnutím druhej guličky a teda ak tá bude čierna, podla správnosti ste mali prehltnúť bielu
ale v zadani je napisane ze nijako nemozete dokazat ze obe su cierne takze nepomoze ani prehltanie ani stratenie druhej je to neriesitelne jedine ze by sme mali vo vacku bielu farbu alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Asi by sooom... Ich trela o seba dovtedy, kým nebude vidno biela farba
Alebo by som vytiahla obidve