@zajkousko@h8u@Alohomora Díki @padlyanjel vo veľmi špecálnych prípadoch, môžem urobiť výnimku len bude problém zistiť že kto to je, keďže je to anonymné (ale nie čosi, keby som tam zavolala zobrali by aj mňa
@padlyanjel Ver či never je to anonymné :/ .... aj ja som čakala že to bude sranda ale každý radšej napíše že halucinácie nemá (neverím! ale to je fuk ako vyjde tak napíšem od SOČ a bude
@11 teraz pocitujem take deja vu toto vzdy vravela ucitelka na matike ze sme sprosta trieda pozrela na mna a ''cest vynimkam'' ja musim byt vzdy vynimka no
@18 aj omamnými látkami aj iné sú tam možnosti @19@20 celý názov sú psychózy. Bude tam paranoja, schizofrénia, alkoholové delírium a ešte niečo možno skoro to ešte nebude ale ak nezabudnem skúsim Vám ju neako sprostredkovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@padlyanjel vo veľmi špecálnych prípadoch, môžem urobiť výnimku len bude problém zistiť že kto to je, keďže je to anonymné (ale nie čosi, keby som tam zavolala zobrali by aj mňa
@hotaru SOČ-Stredoškolská odborná činnosť
@15 aspon som ťa neako potešila a zvedavosť aké je to mať halucinácie je normálna ten kto nemal by určite chcel vyskúšať (aspoň raz)
a aký je názov témy?
túto tvoju SOČku by som si možno rada prečítala až bude
@19 @20 celý názov sú psychózy. Bude tam paranoja, schizofrénia, alkoholové delírium a ešte niečo možno skoro to ešte nebude ale ak nezabudnem skúsim Vám ju neako sprostredkovať