@barky , @synekdocha , @burble : ja viem ze HP je uplne daco ine ako twilight, ale podla ludi z mojho okolia (netvrdim ze vsetci ludia su taky!!!) sa mi zda ze ked ma niekto rad tvajlajt hned musi kidat na harryho, a ked ma niekto rad harryho tak nemusi twilight...
@lady2lol no len mne to príde také, že napísať HP bola predsa len väčšia makačka ako napísať hento
a no offence, ale pri twilighte, okrem toho, že sa mi dvíhal cukor v krvi sa mi miestami chcelo aj podčiarkovať, tak zle to bolo napísané (i keď to môže byť aj vina prekladateľa)
na list z Rokfortu som už trochu starý - iba že by mali voľné miesto školníka - ale Sajrajt nemusím, dokonca som prvú knihu skúsil čítať, aby som sa o tom presvedčil úplne
Myslím že tu nie je o čom...pre mňa jednoznačne HP....ako už bolo spomenuté vyššie,Harry je moje detstvo,moje všetko..vyrastala som na tom,mám doma knihy ktoré stále dokola čítam..milujem HP a Harry je moja platonická láska a vždy aj bude
Podľa mňa ďalšie generácie to už nebudú vnímať ako my, ale ja som bola presne vo veku Pottergenerácie viac menej celý čas (aj keď knihy vychádzali s väčšími odstupmi než rok), a práve to malo to čaro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a no offence, ale pri twilighte, okrem toho, že sa mi dvíhal cukor v krvi sa mi miestami chcelo aj podčiarkovať, tak zle to bolo napísané (i keď to môže byť aj vina prekladateľa)
what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it
is to have a boyfriend."
neznasam ani jedno !!!!
to sa snáď ani nedá porovnávať