@carpathian tak ti napisem - ze nevies nic o tom co ja pozeram ....a scifi je pravdepodobna buducnost ...tvoja buducnost je davat Gif obrazky a snazit sa byt cool ahoj
@anonym333 dakujem nostradamus, ze si mi vyvestil buducnost! Som rad, ze existuju ludia ako ty! Budem ti drzat palce, aby si aj nadalej bojoval proti NWO a chemtrais za nas, tupe ovecky
ps: dufam, ze si aj v anonymous, ked nie chytro si podaj prihlasku
@carpathian neviem co je NWO a chemtrais neviem ci ma to vobec musi zaujimat ....nie som v anonymous a nepotrebujem byt ich sucastou .... nie som ani za ziadnu politicku stranu.... nepatrim ani do ziadneho systemu a mam odpor ku vsetkym vnutrostatnym systemom.ktore tu kedy boli .....tak ako aj nabozesntvam ...ps: dakujem ze si ma menoval Nostradamom no dnes ma uz nebudu pre moja slova ci pismo prenasledovat ..samozvany posluhovaci jedneho bohoa ....dnes sa uz len taky chudaci smeju..lebo nemaju analyticke schopnosti a nulovu fantaziu cize im vsetko pride vtipne .....no ja som dost vyspely aby ma nejaky gif man neurazil ... ; smiley:
v prvom rade by som sa nenechal "celý život učiť klamstvá", lebo by som si prijaté informácie overoval priebežne, ako to má rozumný človek vo zvyku.
v druhom rade, ťažko povedať, ale dúfam že áno, od určitého veku, teda aspoň ak by nešlo o výchovu pod vplyvom nejakej organizácie toho typu čo nielen že učí klamstvá, ale človeku aj totálne cielene deformuje logické myslenie... veď také poznáme... čiže ak by ma proste len učili klamstvá, tak logika sa nezaprie, ak nie je zdeformovaná, a od toho veku kedy už človek nepríjma všetko automaticky ako fakt (u niekoho ten vek prichádza skôr, u niekoho neskôr), by som začal používať svoju logiku na rozoznávanie čo je čo, a ak by bola taká aká je teraz, tak by som rozoznal.
Wow, tak to mam velke stastie ze som stretol tolkych expertov na pravdu. Mozete mi povedat je tiso zlocinec alebo hrdina? A ako to je s Kennedyho vrazdou? A zavradila FBI Merilyn Monroe?
otázka jak hovado (a to radšej nenarážam na ten ''syntax'') všetci tu budú tvrdiť, ako by sa nenechali oklamať, ale veď ako už len môže človek vedieť, čo je pravda, keď tie lži doňho hučia odmalička ... potom ako môže vedieť, že vlastne žije v sladkej nevedomosti? to už potom nemá dôvod overovať si to .. možno pár veľmi rozumných jedincov by na to prišlo, ale väčšina ľudí je, aj bude ovečkami
@relieforsaddist neeeeeeee to mi nerob hlasuj lebo sa zabijem ze mi taky cool ofinkar nehlasoval oooo boze co ja budem robit mozno ma jezis spasi zato ze som ti nesadol
@alohomora sorry ne vyhral ale vyhrala si ......len par jedincv si vsak mohla inac sformulovat ...napr tak ze len pre ludi ktory vedia viac citit srdcom ....nie kokot ci viac rozumom
si myslíš že mám ofinku že som dáka sračka alebo čo? dávaj si pozor na tieto predsudky lebo nevieš kto je aký a nikdy nevieš koho kde stretneš.... človeku sa zlé prihodí rýchlo.....
@anonym333 no neviem, či zrovna ľudia, ktorí viac cítia srdcom .. tí sa skôr priklonia k tomu, čomu ich učia ... viac tým rozumom .. ale zase nie že by boli bezcitní, abo čo ...
@relieforsaddist ufff chlapce nechcel by si ma stretnut ... si sracka podla tvojho nazoru chces byt len cool opicka ktora sa pridala do komentovania na moju osobu aby si bol zaujimavy ....keby som ta stretol a napadol by si ma tak by som ti zlomil cast tela ktou by si sa ma dotkol ...pamataj cloveku sa zle prihodi rychlo ....to asi bude tvoje moto
jedna vec sa tu nechtiac učí ... a to nikto nikomu nezakáže ... vnímanie podstaty a chápanie súvislostí (používanie rozumu) a keď už by ma niekto aj v klamstve vychoval (a nebol by som tĺk) sám by som časom prišiel na to že to bola lož
@alohomora videla si niekedy obrazok "Jezisa Krista" ako ma tu ziaru nad hlavou a okolo srdca ? to je prirodze chapanie cloveka ze vyzaruje urcitou frekvenciou ...to sa da pozerat scrze kirlianov efekt ....nemozes pouzivat rozum ak chces vediet pravdu srdce ti bilo este skor nez rozum zacal pracovat ...cize vie viac ....neuznavam krestanov za ich minulost a pritomnost ale kazda konspiracia ma v sebe vela pravdy ..ako hore tak dole...
Ja mám taký pocit že opisuješ sám seba skús si prečítať komentáre kt si pridal či ti to nebude sedieť na teba bože ja končím lebo aj deti v škôlke sú inteligentnejšie ako ty teraz príjde ten časový úsek v kt si nebudeš mať s kým písať keď dostaneš rozum čo nedostaneš tak sa proste vymažeš a nebudeš tu otravovať ľudí kravinami a svojou prítomnosťou tu na B a ty môžeš akurát tak lámať záchodové prkénko svojímy nekonečne trápnymi a neutíchajúcimi názormi kt sú tak od veci ako aj ty... pre toto napríklad nemáš ani fotku lebo sa bojíš že by si ťa fakt niekto našiel a "nakopal ti prdel" prajem pekný deň
@melancholik to ak by som nebol tlk) znamena ak by som si nevedel urobit svoj vlastny nazor .... a ak by uz nebol cas aby clovek prisiel nato sam ....? myslis ze by bojoval za pravdu alebo proti nej ....co ak by pravda uz nemohla cakat...
@relieforsaddist ani som nemal naladu citat tvoj komentar ...si ako nador a opica ktora chcela byt zaujimava ... .....a skus ma vyhladat ...byvam v Michalovciach ...na vychode ....Volgogradska ulica ..... uvidime ci ta karma bude mat rada
@anonym333 nejako si neviem predstaviť situáciu že ,,na pravdu nie je čas,, ... kto alebo čo by ťa tlačilo k nejakemu činu? myslím si že ak dospeje človek k rozhodovaniu dokáže si odpovedať hned...a teda žiadny čas ani netreba
@samtord dalsi kokot .co ma nezaujimavy nazor ...hej ty picus kto tu pise ze je osveteny ? osveteny ak myslis clovek ktory vie pravdu tak ano to som ...a ty si kto chujko z temnoty ...picus co nema na nic nazor ....uz vas mam dost skurvenci abo hlasujte abo sa vobec nezapajajte do debaty ...
@melancholik dajme tomu ze .....je koniec karanteny a spolocnost ma moznost byt nezavysla od nabozenstiev ci systemu ...mna ossobne k ziadnemu cinu nic netlaci ....ale nepokoje po celom svete tlacia spolocnost ....ak bude 3 svetova vojna ...vela ludi nebude mat cas prehodnotit co je pravda ak sa im nad hlavou objavia vesmirne lode .....a male bytosti ktore dnes vnimame ako bohov z rozpravok ktory vzostupuju z neba ...a mimochodom ta karantena trvala cca 3000 rokov ....skoncila 21.12.2012.....a ziaden krestan ani netusi ako ma v skutocnosti brat bohov lebo im bolo zakazane verit v bytosti ktore vzostupuju z neba ....a spolocnost mala zakazane verit vo viac nez jedneho boha .....tak preto dnes je tu vela ludi ktory ani nemaju sajnu co je to prava viera
@anonym333 ale toto je len hypotetická otazka pravda? ...
no v tomto prípade, nastáva ďalšia ... čo sa stane keď zostúpia z neba a budu vidieť že ludia sú prekvapení a nechápu ... ako skutoční bohovia by totiž mali podať každému človeku vysvetlenie o tom ako to bolo naozaj
@melancholik ano to sa stane a sa uz deje ...skrze "kruhy v obili " davaju na vedomie ze su tu .....nepocitam nespocet pozorovani objektov ktore by v minulosti obyvatel egypta ci akejkolvek vysplej civilizacije povazoval za bohov ...dnes sa to povazuje len za UFO a zabuda sa ze vyspele civilizacije ktore vedeli pravdu ...spolocnost sa pripravuje na pravdu od doby kde tu bol serial star trek ci star wars a vsetky scifi filmy su priprava na buducnost ...preco si myslis ze kazdy dobre vie ze ak sa spolocnost dozvie pravdu vsetko sa rozpadne ? ..preco USA nekomentuje ci desinformuje spolocnost ohladom UFO ...ludia maju zatial problem prijat pravdu ale cyklus nepusti kalendar sa skoncil 21.12.2012....ani mi nekoncime rok narodenim krista 24.12 co mimochodom mal byt 21.12 ...nie 24.... a ani mi nekoncime kalendar na vianoce ....komu zial ze spolocnost dopredu vie ze novy rok pride az po ohnostroji .....ohnostroj sa priblizuje spolocnost upada do 3 svetovej
hm ti napisem jak som zacal vnimat kalendar ....ako nas tak aj maysky --..pravidelne sa opakujuci rad zmien.... obdobi... etap.. dejov.. akcii... postupov.(sled zmien stavov, ktorým sa fyzikálna sústava po určitom čase znova nachádza v počiatočnom stave,) Mayovia nerobili ziadne vymyslene vestby ....ale videli nezvratny osud ktory sa vola cyklus pravdepodobna buducnost ktora sa musi opakovat ! preto vedeli predpovedat zatmenie mesiaca..v roku 1991 ci polohu planet aj na tisice rokov dopredu ! .... preto sa aj nas kalendar opakuje kazdy rok ....je to sled dejov ktore sa v nasej spolocnosti opakuju ..opakovali a budu opakovat ......"sviatky"(postupnosť operácií opakovane uskutočňovaných v rovnakom poradí)... maju omnoho hlbsi a vyspelejsi zmysel nez dajaka krestanska viera ktora to len odkukala od vsetkych kultur ktore obsadila .a vytvorila si o tom svoj vlastny pomyleny obraz ....kalendar tu bol skvor nez ten jezis a bilia dokopy pokurovana z desatorom .. ako hore tak dole ...kalendar je sama o sebe vestba .....kalendar je cyklicky cely tento vesmir je cyklicky ..cize da sa predpovedat buducnost da sa predpovedat pravdepodobna zhoda nahod to je ale nahoda .
no co Qwer28 a Samtord kde su vase velkomozne komentare ? neviem kto za koho by sa mal citit trapne ....mne zvas nie je trpane ale zle ..ze pre take neuvedomele cicavce ktore sa pokladaju za opice prispievaju debilite a desinformaciam v tejto spolocnosti .....ak by sa mal cyklus opakovat ...nechal by som take nevedome opice upalovat .....plus krestanov ...oko za oko zub za zub ...vtedy sa upalovali vyspele bytosti ...dnes sa budu upalovat nevedome bytosti ...
ak si uvedomim že v totalite kresťanstva by ma zato zabili tak ma to teší ešte viac ..dnes sa len najdu nuly ktore sa mi budu smiať alebo nekao trapne sa budu snažiť odľahčiť temu ..... neviem či si tie opice vôbec uvedomuju že už neake to desaťročie to nie je scifi ale realita a ak sa pozriem do pobožného sveta minulosti tak prirodzený jav každá kultúra popisuje svojich bohov ako vzostupuju z oblohy na kočoch a mne tu dajaky kresťan ide rozpravat ze je len jeden boh ........chudak asi netuší ze krestania zakzali na väčšine planete vieru vo viac "bohov" ktory realne a fyzicky zostupovali na zem.,..dnes učia deti že boha maju v sebe a ani zmienka o tom žeby sa mali pozerať na oblohu a čakať prichod
sami fetaci more ....neviem co ste tam v zapaakovoch fetovali v skole ale je vidno ze viete chuj o zivote cize to fetovanie toho co ste si asi davali aj do ritky nepoznam ale asi sa riadte motom podla seba sudim teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Tymto sa lucim a opustam tento thread.
ps: dufam, ze si aj v anonymous, ked nie chytro si podaj prihlasku
v druhom rade, ťažko povedať, ale dúfam že áno, od určitého veku, teda aspoň ak by nešlo o výchovu pod vplyvom nejakej organizácie toho typu čo nielen že učí klamstvá, ale človeku aj totálne cielene deformuje logické myslenie... veď také poznáme... čiže ak by ma proste len učili klamstvá, tak logika sa nezaprie, ak nie je zdeformovaná, a od toho veku kedy už človek nepríjma všetko automaticky ako fakt (u niekoho ten vek prichádza skôr, u niekoho neskôr), by som začal používať svoju logiku na rozoznávanie čo je čo, a ak by bola taká aká je teraz, tak by som rozoznal.
Choď si radšej čítať The Secret.
no v tomto prípade, nastáva ďalšia ... čo sa stane keď zostúpia z neba a budu vidieť že ludia sú prekvapení a nechápu ... ako skutoční bohovia by totiž mali podať každému človeku vysvetlenie o tom ako to bolo naozaj